Dünyanın en ünlü şov gruplarını özel günlerde Kıbrıs’a getirerek Başkent Lefkoşa’nın eğlence kültürüne farklı bir boyut kazandıran Golden Tulip & Pasha otel yine unutulmaz bir yılbaşı eğlencesine daha imza attı.

Ukrayna, Romanya, Brezilya, Lübnan, Bulgaristan, Polonya, Rusya, Türkiye ve KKTC’den gelen 120 kişilik özel şov, revü, dans, gösteri ve müzik grupları ile Golden Tulip & Paha otelde yeni yılı coşku içinde karşılayanlar “ Birleşmiş Milletler Kabere” yorumunu yaptı.

3000 davetlinin katılarak seyirci izdihamının yaşandığı gece saat 21.00'da şovlarla başladı. Cem Karaca şarkılarını en iyi yorumlayan ve Karaca hayattayken sesi kendisine en çok benzetilen şarkıcı Ali Altay da orkestrası ile binlerce seyirciyi dört saat boyunca yerine oturtmadı. Saatlerin 00.00’ı gösterdiği anda sahne ve salona gökten yağan binlerce balon arasında girilen yeni yıl çoşkusu, sabahın ilk saatlerine kadar revü kızlarının şovlarıyla devam etti.

Birbirinden ilginç kıyafetlerin de yarıştığı kostüm partisi, görülmeye değerdi. Muhteşem Yüzyıl konsepti adı altında yapılan dans şovu büyük alkış aldı. Oryantal, modern ve akrobatik danslara sabahın ilk ışıklarına dek süren partide, kostüm makyajları ise tam yedi saat sürdü.
Editör: TE Bilisim