Seren Serengil 7 yıl aradan sonra sahnelere geri döndü!

KüçükÇiftlik Park Yeniden Gazino Geceleri’nin ikincisinde Seren Serengil ve Fedon sahne aldı. Gecenin sürpriz ismi ise Alişan oldu. Seren Serengil’in daveti üzerine sahneye gelen Alişan, kendi şarkılarını seslendirdi. Ayrıca davetliler arasında Sibel Vatandost, Ceri Benardete, Gülşah Saraçoğlu gibi cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanı sıra Berkay, Tuğba Ekinci, Çiğdem Tunç ve Özgür Aras gibi ünlü isimler vardı.


Geçtiğimiz hafta Bülent Ersoy ile açılışı yapılan KüçükÇiftlik Park Yeniden Gazino Geceleri,
3 Ekim’de Selami Şahin - Yeliz ve 9 Ekim’de Hülya Avşar - Fettah Can ile devam edecek.

İstanbul eğlence hayatına nostalji dolu bir soluk getiren KüçükÇiftlik Park Gazino Geceleri’nin ikincisinde Seren Serengil ve Fedon sahne aldı. Her iki sanatçı da gazino kültürünü yaşatan KüçükÇiftlik Park ekibini tebrik ederek programına başladı. Yedi yıldır sahnelerden uzak olan Seren Serengil; kostümü, saçı, makyajı ve repertuarıyla dinleyicileri mest etti. Gecede sahne alan ilk isim olan Fedon ise Rumca şarkılardan oluşan repertuarı ve kendine has tarzıyla davetlilere keyifli anlar yaşattı.


Fedon, 'Gazino Geceleri'nde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Fedon’un ardından sahneye çıkan Seren Serengil, geceye özel tasarlattığı iki kıyafetle göz kamaştırdı. Uzun zaman sonra sahnede olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Serengil, 1950’lerden beri eğlence sektörünün kalbinin attığı KüçükÇiftlik Park’ta sahne almanın kendisi için çok önemli olduğunu paylaştı.


Alişan 7 yıl aradan sonra sahnelere geri dönen Seren Serengil'in elini öperek tebrik etti.

Seren Serengil gecede 3 kostüm değiştirdi.

Seren Serengil mor kostümüyle büyük beğeni topladı.

Editör: TE Bilisim