20.yılını 26 Eylül Perşembe akşamı, canlı müzik sahnelerinden de tanınan aktör Serhat Kılıç’ın sahne alacağı özel gala gecesi ile kutlayacak olan Lacivert, Boğazdaki eşsiz konumu ve yıllardır değişmeyen kalitesi ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya devam ediyor.

Eşsiz manzarası eşliğinde misafirlerine her zaman en iyiyi sunan Lacivert, yeme içme sektöründe 20.yılını geride bırakarak büyük bir başarıya imza atıyor. Akdeniz mutfağından esinlenen zengin menüsü, konforlu iç alanı, boğaz manzaralı terası ve hizmet anlayışı ile yıllar içinde kendi müdavim kitlesini yaratan Lacivert, bir İstanbul klasiği olarak misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Yeşilçam’ın birçok unutulmaz eserine ev sahipliği yapmış tarihi bir yalıda geçmişle geleceği bir araya getiren Lacivert, yaz aylarında olağanüstü bir rıhtımda, kış aylarında ise manzarayı içine alan camekan alanda hizmet veriyor.

İstanbul’un imza restoranların biri olarak misafirlerine dört mevsimi ayrı keyifte yaşatan, yabancı turistlerin yanı sıra iş dünyasının da vazgeçilmezi olan Lacivert, özel lezzetleri ile misafirlerin damaklarında unutulmaz izler bırakıyor. Kurulduğu günden bu yana Lacivert’in mutfağından sorumlu olan executive şef Hüseyin Ceylan ve ekibi, geleneksel Türk lezzetlerine kattıkları yenilikçi yorumlar ve özel sunumları ile fark yaratıyor.

Rezervasyon: 0216 413 37 53-0216 413 42 24 

Adres: Anadolu Hisarı Mh., Körfez Cd. 57/A, Beykoz/İstanbul

Editör: TE Bilisim