Eğlence sektöründe Türkiye’nin bir numaralı markası Günay Restaurant’ta bu sezon 12’inci kez Sibel Can galası gerçekleşti. Eğlence ve lezzet sektörüne ardı ardına yaptığı yatırımlarla dikkat çeken BVS Group’a ait Günay sahnesinde sezonun son programını gerçekleştiren güzel soliste çok büyük ilgi vardı. Rezervasyon taleplerinin yoğunluğu nedeniyle mekanda masalar kapılara kadar taşmıştı.
 
Günay’da Sibel Can’ı izleyen 450 konuk arasında, Nurhan Çıtak, Sibel Vatandost, Aslı ve Bora Pehlivanlar, Zeynep ve Nadir Aksoy, Ayşegül Ekşioğlu, Burak Kaya, Yaşar Ceylan, Mustafa Çağlar, Sinem Genç gibi cemiyetin seçkin isimleri de vardı.
 
KIŞ MASALI’NA HAYRANLARI COŞKUYLA EŞLİK ETTİ
 
Ünlü solist programına yeni albümünden ‘Kış Masalı’ isimli şarkıyla başladı. Şarkının bitiminde istek üzerine parçayı tekrar okudu. Programın ilerleyen bölümlerinde isteklere de yer veren Sibel Can hayranlarını kırmayarak ‘Kış Masalı’nı bir kez daha söyledi.
 
Her seferinde, Günay’ı dolduran hayranlarının da şarkıya coşkuyla eşlik etmeleri görülmeye değerdi.
 
Yeni albümü ‘Galata’yı tam bir ay önce çıkardığını hatırlatan güzel solist, yeni şarkılarına gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini vurguladı.
 
MERDİVENLERDE GÜLLERLE VE ALKIŞLARLA UĞURLANDI
 
Programında Türk Müziği ve arabesk eserlerin yanı sıra, hem eski hem yeni şarkılarına yer veren şarkıcı yeni albümdeki ‘Galata’, ‘Erkek Erkeğe’, ‘Narsist’ ve ‘Oh Oh’ isimli şarkıları da alkışlar eşliğinde okudu.
 
Günay’da bu sezon 12’inci ve son programını yaptığını belirten Sibel Can, “Her seferinde burada huzurunuzda olmaktan çok keyif aldım. 12 program ne çabuk geçmiş, zaman nasıl da geçiyor. Bir kez daha beni onurlandırdığınız için çok teşekkür ederim.” diye konuştu.
 
Son programında sahnede yaklaşık 3 saat kalan Sibel Can, gecenin bitiminde gazinodan ayrılırken, Günay’ın merdivenlerinde çalışanlar tarafından ayaklarına gül ve karanfil yaprakları dökülerek ve alkışlarla uğurlandı. Bu ilgiye duygulandığı görülen ünlü solist tüm çalışanlara teşekkür etti ve alkışlar eşliğinde arabasına bindi.
Editör: TE Bilisim