Ünlü solistin son programını izleyenler arasında, Deniz Çakır ile sevgilisi İbrahim Çelikkol, Perihan Savaş, Aydemir Akbaş gibi oyuncuların yanı sıra, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belezoğlu ve eşi, Sergen Yalçın, Talip Öztürk, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Necati Demirkol, Nuran Çıtak, Sibel Bilgiç, Caner Erdem, Can Sipahioğlu, Dinçer Azaphan, İbrahim Ekşioğlu, Cemre Ceylan gibi cemiyetin seçkin isimleri vardı.

Sibel Can, Günay’ı tıklım tıklım dolduran yaklaşık 450 konuğa yine müzik, neşe ve eğlence dolu bir gece yaşattı.

Gece boyunca, eski ve yeni albümlerindeki şarkıların yanı sıra, Türk Sanat Müziği’nin sevilen eserlerini de seslendiren Sibel Can 3 farklı elbise giydi.

‘ŞAH SULTAN’, ‘ULUBATLI HASAN’IN
YANAKLARINI OKŞADI!


Muhteşem Yüzyıl dizisinde, Kanuni Sultan Süleyman’ın kız kardeşi ‘Şah Sultan’ı oynayan ve rolü gereği Hürrem Sultan’la çekişen Deniz Çakır, set yorgunluğunu oyuncu sevgilisiyle birlikte Sibel Can’ı dinleyerek attı.
İki yıl önce oynadıkları ‘İffet’ dizisinde tanışıp sevgili olan Deniz Çakır ile İbrahim Çelikkol, sahneyi tam karşıdan gören bir masada baş başa oturup ilgiyle ünlü solistin programını izlediler. 

Deniz Çakır, ‘Fetih 1453’ sinema filminde ‘Ulubatlı Hasan’ karakterini canlandıran ve ‘Merhamet’ isimli dizide rol alan sevgilisinin üzerine gece boyunca adeta titredi. Sık sık İbrahim Çelikkol’un yanağını ve saçlarını okşayan Deniz Çakır, Sibel Can’ın bazı şarkılarını da cep telefonuyla videoya kaydetti. Önümüzdeki yaz dünya evine girecekleri konuşulan ünlü çift, her şarkıdan sonra sanatçıyı alkışlayarak beğenilerini gösterdiler.
Aydemir Akbaş, arkadaşıyla birlikte Sibel Can'ı izledi.


“SERGEN NASILSIN?”


Sibel Can ünlü konukları spor yazarı ve yorumcusu Sergen ile sevilen oyuncu Aydemir Akbaş’a da özel bir ilgi gösterdi.
Sahneden arasıra, “Aydemir Abim nasılsın?” diye seslenen sanatçı programın ikinci bölümünde Orhan Gencebay’ın şarkısı ‘Sen Ne Dersen De’yi söylerken, işadamı Talip Öztürk ile oturan ünlü futbol yorumcusuna seslendi: “Sergen ne yapıyorsun?”

Sergen Yalçın, Sibel Can’ın sorusuna, elini kaldırarak teşekkür ederken, Sibel Can sahneden bir kere daha seslendi: “Sergen, helal olsun sana”
Editör: TE Bilisim