Sibel Can'dan 'Yaz Neşesi' Şarkıları! 

Sibel Can, Günay’daki programında izleyicilerine adeta mini bir defile yaptı. Sahnede üç ayrı elbise giyen Sibel Can, şarkıları kadar, şıklığı ve danslarıyla da büyük alkış aldı. Önümüzdeki hafta dinleyicileriyle buluşturacağı yeni albümü ‘Meşk’ten ‘Kader Bağladı Bizi’ ve ‘Çok Hoppasın’ adlı iki şarkısını ilk sahneye çıktığı anda okuyarak tepkileri alan Sibel Can ‘Daha şarkı duyulmaya başlayalı birkaç gün oluyor. Hep bir ağızdan şarkılara eşlik edilmesi beni çok mutlu etti. Albümdeki en yeni şarkı 35 senelik. Bu şarkıları yeni nesille de buluşturmanın mutluluğu içindeyim’ dedi.
Sanatçı modacısı Nur Yerlitaş’ın da aralarında bulunduğu arkadaşlarına program boyunca sahneden laf atarak şakalaştı. Sanatçı, daha çok hareketli parçalardan oluşan repertuarı ile yeni gelen yaz neşesine uygun bir ambiyans yarattı.
Gelecek hafta cumartesi de yine dinleyicileriyle Günay’da randevulaşan sanatçı, bu kez yeni albümünden daha çok şarkı okuyacağının müjdesini de verdi.
Sibel Can’dan önce sahne alan Sinan Erkoç ise, şarkı seçimi ve yorumuyla misafirlerin takdirini kazandı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Erkoç, dinleyicileriyle hasret gidermenin mutluluğu içindeydi…
Editör: TE Bilisim