SİBEL CAN BOSTANCI'DA MÜZİK ZİYAFETİ ÇEKTİ

Sibel Can, yeni albümü ‘Galata’nın ikinci İstanbul konseri için Bostancı Gösteri Merkezi’ndeydi. Konseri izleyeye gelenler arasında Sibel Can’ın üç çocuğunun yanı sıra Wilma Elles ve Kerem Göğüş, Nilgün Belgün, Tuğba Özerk ve Canan Yaka da bulunuyordu.

Kendisine sürpriz yaparak Miami’den gelen Sibel Can’ın büyük oğlu Engincan, Anneler Günü dolayısıyla geldiğini belirtti. Sibel Can’ın küçük oğlu Emir ise tam bir Wilma Elles hayranı çıktı.

Konser izlemeye gelenler arasında bulunan Wilma Elles ile bir araya gelerek tanışan Emir, ‘Diziden takip ediyordum. Tanıştığım için mutluyum. Ben oyunculuk düşünmüyorum’ dedi.
Oğlu Engincan’ı özlediği için kısa bir süre önce Miami’ye giden ve 10 gün tatil yapan Sibel Can’ın bronz teni dikkat çekti. Oğlunun kendisine sürpriz yaparak anneler günü dolayısıyla gelmesine çok mutlu olduğunu belirten Sibel Can ‘Oğlum geleceğini söyleseydin oralara kadar yorulmazdım. Ama neyse ki oğlumla tatil yapma fırsatı bulduk’ dedi.
Konseri izlemeye gelenler arasında bulunan Tuba Özerk Sibel Can’ın daveti üzerine sahneye çıkarak bir şarkı söyledi. Sibel Can’a övgüler yağdırarak hayranlığını dile getiren Özerk ‘Bu kadına hayran olmamak mümkün değil. Bu camiyadaki tek şeffaf ve dürüst kadın’ dedi.
Sibel Can konserini Canan Yaka’nın hazırladığı ilki turkuvaz ikincisi turuncu iki kostümle tamamladı. Güzelliği ve enerjisi ile de izleyiciyi büyüleyen Sibel Can, konserinde yaptığı Türk Sanat Müziği eserlerini okuduğu bölüm ile büyük alkış aldı.

Sibel Can'ı konserinde oğlu Emir, kızı Melisa ve Amerika'da eğitim gören büyük oğlu Engincan yalnız bırakmadı.

Sibel Can'ı oyuncu Wilma Elles ve iş adamı sevgilisi Kerem Göğüş birlikte izledi. Konser sonunda ikili Sibel Can'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim