Türk pop müziğinin sevilen ismi Sıla, bu yaz gerçekleştireceği konserlerle müzik ziyafeti çekecek.

Sıla’nın Ocak ayından bu yana Türkiye’nin dört bir yanında sahneye taşıdığı “Heybeden Şarkılar” konser serisi yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Biletleri günler öncesinden tükenen “Heybeden Şarkılar” konserlerinde, alışılagelmiş konser repertuvarının dışında özel bir seçki ve farklı aranjelerle sahne alan Sıla, bu yaz İstanbullulara ve tatilcilere müzik ziyafeti verecek.

Yaz turnesine, İstanbul’un en prestijli konser alanı olan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nden başlayacak olan Sıla, İstanbulluların yoğun ilgisi sonucu iki gün yapılması planlanan konser maratonunu dört güne çıkardı. 22, 23, 24 ve 25 Temmuz tarihlerinde dört gün üst üste Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda dinleyicilerle buluşacak olan Sıla, bu serinin ardından 1 Ağustos’ta Ayvalık Amfi Tiyatro’da, 2 Ağustos’ta ise Altınoluk Amfi Tiyatro’da Balıkesirli müzikseverlerle bir araya gelecek. “Heybeden Şarkılar” konserlerini Türkiye’nin dört bir yanından gelen tatilciler için de gerçekleştirecek olan Sıla; 4 Ağustos’ta Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda, 5 Ağustos’ta Bodrum Antik Tiyatro’da olacak. Sevilen sanatçı konser serisini 6 Ağustos’ta Marmaris Amfi Tiyatro’da vereceği müzik ziyafeti ile tamamlayacak.

Tüm konserlerinde, yaklaşık 3 saat süresince sahnede kalarak 40 şarkı seslendirecek olan Sıla, sevenlerini kendi müzik yolculuğunda çok özel bir gezintiye çıkaracak.

Sıla’ya sahnede; geri vokallerde Dünya Kızılçay, Sibel Gürsoy ve Tuba Önal, tuşlu çalgılarda Burak Erkul, keman ve udda Semih Çelikel, davulda Alp Türeci, bas gitarda Cudi Genç, çelloda Özer Arkun, perküsyonda Cengiz Ercümen ile Mustafa İşleyen ve gitarda da Efe Bahadır eşlik edecek.

Sıla’nın yaz konserlerinin tam takvimi ise şöyle;

22, 23, 24, 25 Temmuz – İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi
1 Ağustos – Balıkesir Ayvalık Amfi Tiyatro
2 Ağustos – Balıkesir Altınoluk Amfi Tiyatro
4 Ağustos – Çeşme Açıkhava Tiyatrosu
5 Ağustos – Bodrum Antik Tiyatro
6 Ağustos – Marmaris Amfi Tiyatro

Editör: TE Bilisim