19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda Sinan Akçıl Samsunlular’a muhteşem bir bayram yaşattı. Piazza AVM’yi hınca hınç dolduran sanatçının hayranları muhteşem bir güne imza attı. 20 binden fazla kişinin katıldığı organizasyonu Farkındalık Stüdyosu yaptı.

Aşırı izdihamdan zaman zaman ezilme tehlikesi geçirenler için ambulanslar devreye girdi. Ünlü sanatçı, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk kurtuluş mücadelesini neden Samsun’da başlatmış bir kez daha anladım, bu kadar müthiş gençlik başka nerede olur ki’ diye konuştu.

SAMSUN’DAN EV ALMAYI DÜŞÜNÜYOR

Sevilen şarkılarını Piazza Avm için seslendiren ve Samsun hayranı olduğunu her defasında belirten ünlü sanatçı, Samsun’dan ev almayı düşündüğünü dile getirdi. Türk bayrağını öpüp, sahnede sallayan Akçıl, konserini 10. Yıl Marşı ile noktaladı.

SİNAN AKÇIL’A ERKEN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI!

Ünlü sanatçıya doğum günü sürprizi yapıldı. Doğum gününü unutmayan hayranlarına teşekkür eden Akçıl; “Bu güzel günü ve sizi asla unutmayacağım. Bana 19 Mayıs için gelen tüm konser tekliflerinden Samsun’u tercih ettim. Çünkü kurtuluş mücadelesinin başladığı bu şehirde olmalıyım dedim’ diye konuştu.

Sinan Akçıl, Samsunlu hayranlarıyla buluştu. Akçıl, Samsun'dan ev almak istediğini söyledi.

Editör: TE Bilisim