İSTANBUL BOĞAZI DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN GÖSTERİLERİ AĞIRLADI!

 

Gecenin ilk dakikalarında davetliler Brezilyalı dansçıların yaptığı akrobasi şovlarıyla büyülenirken, Küba’dan Portekiz’e, Rusya’dan Arjantin’e uluslararası bir kadroya sahip canlı müzik grubunun şarkılarıyla eğlendiler.

 

Avea Prime sponsorluğundaki  gece son dönemin popüler gösterilerinden Blacklight sahne showunun iddialı grubu Tron Dans ile izleyenlere görsel bir masal yaşattı! Gerek dansçıların yerden metrelerce yükseklikte yaptıkları gösteriler, gerek ateş çemberleriyle yaptıkları şovlar, izleyenlere heyecanlı bir eğlence yaşattı!

 

Davetliler gecenin tadını çıkarırken, masalar arasında yapılan ilüzyon ve jimnastik şovları, konukları şaşkına çevirdi. Parti boyunca Boğaz’ın ortasındaki sirk atmosferinin tadını çıkaran katılımcılar, geceyi seçkin dj performanslarıyla eğlenerek kapattılar.

Geceye katılanlar arasında cemiyet, sanat ve medya dünyasından; Ali Ağaoğlu, Ali Kırca, Alican Duran ve eşi Şeyda Sofuoğlu, Mehmet ve İsmet Kunt, Biray Silivri, Arzu Kunt, Ayşe Özyılmazel, Betül Demir, Ayşe Tolga, Gülay Avşar, İrem Sak, Gülcan Arslan, Fikret Ercan, Tayfun Topal, Şebnem Sunarküçük, İpek Durkal, Savaş Özbey ve David Şaboy vardı. Ayrıca partinin sponsorluğunu üstlenen Avea’nın CEO’su Erkan Akdemir de gecede davetlileri yalnız bırakmadı.

Editör: TE Bilisim