Sahneye beyazlar içinde Raisa&Vanessa imzalı kıyafeti ile çıkan Ajda Pekkan, gece için özel olarak Led ekranlarla çevrelenmiş sahnede ilk olarak ‘Vitrin’ parçasını seslendirdi. Hareketli parçalarıyla Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nu coşturan sanatçı repertuarında ‘Yakar Geçerim’, ‘Arada Sırada’, ‘Heves’, ‘Flu Gibi’, ‘Ben Yanmışım’ ve yaz ayının en sevilen parçalarından biri haline gelen yeni şarkısı ‘Ara Sıcak’ gibi hareketli parçarına yer verdi.

‘Yine Tek’, ‘Bir Günah Gibi’, ‘Farkın Bu’ ve ‘Tanrı İstemezse’ gibi slow unutulmazlara da yer veren Ajda Pekkan bir kez daha müzik dolu bir geceye imza attı.
SAHNENİN SÜRPRİZ KONUĞU AYNUR AYDIN!

‘Life Goes On’ parçasıyla Almanya’da müzik listelerinde elde ettiği başarıyla ülkemizi temsil eden Aynur Aydın gecede Ajda Pekkan’ın konuğu oldu. Sesini ve performansını çok beğendiğini dile getiren Ajda Pekkan ‘Ayrılıklar Mevsimi’ parçası ile sahneyi Aynur Aydın’a bıraktı. Önümüzdeki günlerde bir düet çalışması için Ajda Pekkan ile biraraya gelecek olan güzel sanatçı Harbiye Açıkhava Sahnesi’ne özel hazırladığı performansı ile ‘Ayrılıklar Mevsimi’, ‘Nolur Gitme’, ‘Measure Up’, ‘İşporta’ ve ‘Life Goes On’ parçalarını seslendirdi.


İkinci yarıda giydiği yine Raisa&Vanessa imzası taşıyan siyah kıyafeti ile nefesleri kesen, dansları ve fiziğiyle göz kamaştıran Ajda Pekkan’ı izlemeye gelenler arasında Onur Baştürk, Sedef İybar, Ceylan Çapa, Behzat Gerçeker ve eşi Birgül Gerçeker, Demet Sabancı Çetindoğan, Fikret Ercan ve Samsun Demir vardı.

Hürriyet Gazetesi'nden Fikret Ercan konseri Behzat Gerçeker ile birlikte izledi.
Geceyi efsane şarkılarından ‘Bambaşka Biri’ ile sonlandıran Ajda Pekkan yoğun ısrar üzerine bis için sahneye dönerek ‘Ara Sıcak’ parçasını 3 kez seslendirdi.

Ajda Pekkan Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda ki konserinde Play-Back yaptı. Ünlü sanatçı zaman zaman multivizyondan görüntüleri izlerken şarkının sözlerini kaçırınca senkron tutmadı. Süperstar son konseriyle hayal kırıklığı yaratırken twitter'da 'Ajda'nın Pili Bitti' yorumları yapıldı...

Ajda Pekkan dünden bugüne klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi
Editör: TE Bilisim