Bayram coşkusu bu yıl Bodrum’da yaşanacak. Türkiye’nin en lüks etkinlik merkezlerinden Yalıkavak Marina, Ramazan Bayramı’nın ilk günü muhteşem bir konsere ev sahipliği yapacak. Süperstar Ajda Pekkan, STG Müzik Prodüksiyon’un organizasyonuyla Yalıkavak Marina Konser Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak.

Türk pop müziğinin efsane ismi Ajda Pekkan, 2019 yılının ilk açık hava konserini Bodrum Yalıkavak Marina'da veriyor. Süperstar, Ramazan Bayramı’nın ilk günü (4 Haziran 2019) muhteşem bir şovla Yalıkavak Marina sahnesinde olacak. STG Müzik Prodüksiyon şirketinin düzenlediği konser, yaza damgasını vuracak!

MUHTEŞEM ŞOVUYLA YAKIP GEÇECEK!

Ajda Pekkan, Yalıkavak Marina’daki konserinde başta “Yakar Geçerim”, “Arada Sırada”, “Resim”, “Yan”, “Aynen Öyle”, “Vitrin” ve “Flu Gibi” olmak üzere en sevilen şarkılarını seslendirecek. Popun kraliçesi, repertuvarında sürpriz şarkılara da yer verecek ve muhteşem şovuyla bu bayramı unutulmaz kılacak. Süperstar, muhteşem sesi, bitmeyen enerjisi ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla bir kez daha kendine hayran bırakacak.

BİLETLER SATIŞTA

Ajda Pekkan’ın sevenleri için hazırladığı sürprizlerle renklenecek Yalıkavak Marina konserinin biletleri satışa sunuldu. Konser biletlerine Biletix web sitesinden (http://www.biletix.com/etkinlik/YV0AC/TURKIYE/tr) ya da Biletix satış noktalarından ulaşılabilir.

Editör: TE Bilisim