Otoriteler tarafından, benzersiz ses ve ışık sistemi, geniş ve konforlu oturma düzeniyle ‘Avrupa’nın en güzel gece kulübü’ olarak gösterilen Sahne İstanbul’da yaklaşık 600 seveninin izlediği gecede Yıldız Tilbe muhteşem sahne performansıyla parmak ısırttı.

Yıldız Tilbe söylediği şarkılarla konuklara hem duygu sağanağı yaşattı hem de coşkuyla eğlendirip, hop oturup hop kaldırdı. Öyle ki bir ara Sahne İstanbul’da tüm konuklar ellerinde mendillerle halay çektiler…

Tilbe; ‘Bu gece söyleyeceğimiz şarkılar gönlünüze göre olsun. Her şey çok daha güzel olsun. Bana istek yapabilirsiniz ama iniş saatimi söyleyeceğim. O saate kadar istek yapın. Sonra eve uyumaya gideceğim’ demesiyle tüm konuklarını kahkahaya boğdu.

Geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy Show’da Yıldız Tilbe’nin şarkısı ‘Delikanlım’ı okurken oldukça detone olan ve bu sebeple çok eleştiri alan Tuğba Ekinci de BVS Group’a ait Sahne İstanbul’daki eğlence gecesine katılanlar arasındaydı.

Ekinci’yi sahneye davet eden Yıldız Tilbe mikrofonu da Ekinci’ye verdi. Tuğba Ekinci; ‘Senden çok özür diliyorum o kötü yorumumdan dolayı. ‘Delikanlım’ isimli şarkı benim repertuarımda da var, sende biliyorsun ama o gün bir terslik oldu, olmadı. Bu arada Yıldız hanım bana bir şarkı armağan etti’ dedikten sonra ‘Delikanlım’ parçasını okudu. Ardından da ‘O şimdi asker’ parçasını seslendirdi. Şarkının ardından Tilbe’ye; ‘Sen büyük üstad, biz senin sayende manşet olan küçük kızlar’ diyerek sahneyi Yıldız Tilbe’ye bıraktı.
Editör: TE Bilisim