Sevilen aşk şarkılarının bestecisi, arabesk ve fantazi müziğin sevilen ismi Hakan Altun, önceki gece BVS Group’a ait Sahne İstanbul’da hayranlarına unutulmaz bir gece daha yaşattı.

Hakan Altun’un programı öncesinde Sahne İstanbul sahnesinde Ömür Gedik vardı. Gedik, yerli ve yabancı şarkılardan oluşan repertuvarı ile Sahne İstanbul konuklarından tam not aldı. Sahne İstanbul’da yüzlerce hayranına kendi bestelerinin yanı sıra çok sevilen şarkıları da seslendiren Altun, “Türk erkekleri hiç romantik değil derler birde, haydi ne kadar romantik olduğumuzu herkese gösterelim! Sahne İstanbul’da bulunan tüm hemcinslerimden rica ediyorum, tüm kuvvetiniz ile şarkıya eşlik eder misiniz?’’ diyerek, Beyaz Kelebekler grubunun unutulmaz şarkısı ‘’Sen Gidince’’yı söylemeye başladı.
 Altun, hiç beklemediği kadar büyük bir ilgi ile şarkıya eşlik eden erkek dinleyicilerini şaşkınlık içerisinde izledi. Herkesin büyük bir keyifle eşlik ettiği şarkı sonrasında, ‘’Kendimi bir an stadyumda hissettim! Nasıl kalpten bir ses ile söylediniz şarkıyı.. İşte biz Türk Erkekleri bu kadar romantiğiz, bir de kıymetlerimiz bilinse…’’ diye espriler yaptı.
Gece boyunca hem duygusal hem de hareketli şarkılara sık sık yer veren Altun kendisini izlemeye gelen konuklarına kah hüzünlü, kah eğlenceli dakikalar yasattı.

Ömür Gedik Sahne İstanbul'da şov yaptı!

Ömür Gedik İstanbul'un en gözde mekanlarından birinde sahne almayı başardı.

Editör: TE Bilisim