Rusya’da izlenme rekorları kıran Türk-Rus ortak yapımı ‘Doğu-Batı’ dizisinin başrolü Adnan Koç ve sesiyle sosyal medyada popüler olan ve dinlenme rekorları kıran Ulviye Koçak, Bayrampaşa Doğa Koleji-2’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlediği özel etkinlikte öğretmenlerle bir araya geldi.

Yakışıklı oyuncu ve şarkıcı Adnan Koç, bu anlamlı etkinlikte öğretmenlerle bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Vefası Eksik Yarim, Al Aşkını Çal Başına, Kopuyoruz gibi 2015 yılında müzikseverlerin beğenisine sunduğu ‘Merak Etme’ albümünün sevilen şarkılarını öğretmenler için söyledi.

Alkışlar eşliğinde sahneye sosyal medyada sesiyle gündeme gelen ve dinlenme rekorları kıran Ulviye Koçak’ı davet eden Koç, öğretmenlerin ’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, sahneyi Koçak’a bıraktı.

Güzel şarkıcı ise, Ekim ayında Genco Arı aranjörlüğünde müzikseverler ile buluşturduğu ‘Allah Aşkına Yapma’ isimli single çalışmasından bahsederek, son dönemlerin yeni fenomen şarkısını bu kez öğretmenler için söyledi.

Okul yönetimi tarafından Adnan Koç ve Ulviye Koçak’a çiçek armağanında bulunuldu. İkili; öğretmenlerle öz çekim yaparak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü ölümsüzleştirdiler.
Editör: TE Bilisim