Müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleri, Mall of İstanbul Moi Sahne’de gerçekleştirilecek olan kış konserleri ile İstanbullu müzikseverlerle buluşacak. 

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği  etkinlik, İstanbul’un en iyi akustik sahnesi olan Mall of İstanbul Moi Sahne’ ye üç ay boyunca yıldız yağdıracak.  Fettah Can, Bülent Ortaçgil, Mehmet Erdem, Birsen Tezer, Ceza,Feridun Düzağaç, Murat Dalkılıç,  E. Oğur&İ. Demircioğlu, Ferhat Göçer, Berkay, Göksel, Hüsnü Şenlendirici, Mustafa Ceceli, Bengü, İncesaz, Halil Sezai, Ayhan Sicimoğlu, Burhan Öcal&Borusan Quarted, Yaşar, Jehan Barbur, Mabel Matiz, Koray Avcı ve Cem Adrian gibi bir çok ünlü isim  dillerinden düşmeyen şarkılarını İstanbullu müzikseverler için söyleyecek.
 
Şimdiye kadar gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlarla adından söz ettiren Pera Event, yine  çok ses getirecek bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.
 
Müzik dünyasının önemli isimleri, organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği “Moi Sahne Konserleri” kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluşmak için gün sayıyor. 
 
Mall of İstanbul Moi Sahne’de düzenlenecek ve 3 ay sürecek olan etkinlik, 29 Ocak’ta Fettah Can konseri ile başlayacak.
 
30 Ocak’ta Bülent Ortaçgil,  31 Ocak’ta ise Mehmet Erdem’in sahne alacağı müzik şöleni,  Birsen Tezer, Ceza, Feridun Düzağaç, Murat Dalkılıç,  E. Oğur&İ. Demircioğlu, Ferhat Göçer, Berkay, Göksel, Hüsnü Şenlendirici, Mustafa Ceceli, Bengü, İncesaz, Halil Sezai, Ayhan Sicimoğlu, Burhan Öcal&Borusan Quarted, Yaşar, Jehan Barbur, Mabel Matiz, Koray Avcı ve Cem Adrian gibi birbirinden ünlü yıldıza ev sahipliği yapacak.
Editör: TE Bilisim