Yeni yıla az bir zaman kala hangi sanatçının nerede sahne alacağı belli olmaya başladı. Ünlü sanatçılar eski yılın stresini atıp yeni yıla sevenleriyle birlikte merhaba demek için gün sayıyor.

Yepyeni bir seneye adım atacağımız Yılbaşı günü insanların aklında tek bir soru işareti var, yılbaşında kim nerede çıkıyor? Bu yıl, yılbaşının Salı gününe denk gelmesi ve Çarşamba gününün de resmi tatil olması sebebiyle ünlü isimler de sahne programlarını netleştirdi.

2019'un stresini geride bırakıp yeni bir yıla eğlenerek girmek isteyenler için ünlü isimlerle renklenecek yılbaşı programını sizler için derledik. İşte 2020 yılbaşı programları:

Tarkan: Bu alanda rekor kıran isim ise yine Tarkan oldu. Pop müziğin mega starı, Kıbrıs'ta söyleyeceği şarkılar için 2 milyon TL alacak.

Hadise: Listenin ikinci sırasında Hadise var. Kıbrıs'ta sahne alacak olan Hadise, 800 bin TL kazanacak.

Ebru Gündeş: Aynı Hadise ve Tarkan gibi yeni yılın ilk gecesinde Kıbrıs'ta sahnede olacak olan Ebru Gündeş, 600 bin TL alacak.

Bülent Ersoy: Sapanca'da sahne alacak Bülent Ersoy yılbaşı gecesi 500 bin TL kazanacak.

Sibel Can: Sibel Can da yeni yılı Kıbrıs'ta karşılayacak. Can, vereceği konser için 500 bin TL alacak.

Berkay : Adana Jolly Joker

Cenk Eren : Kıbrıs Rocks Hotel

İrem Derici : Adana Sheraton Grand

Seda Sayan : Kıbrıs Salamis Bay Conti Resort Hotel

Simge : Antakya The Museum Hotel

Zara : Kaya Artemis Kıbrıs

Gülden Karaböcek & Tayfun : Bostancı The Greenpark Otel

Yıldız Tilbe: Zaman zaman konserlerinde izdiham yaşanan Yıldız Tilbe de 31 aralık akşamı Kıbrıs'ta dinleyicileriyle buluşacak. Tilbe, konserden 500 bin TL kazanacak.

Editör: TE Bilisim