DemetSabanci_FigenOzbek_DidemCapası 1973 yılı birincisi Anne-Marie David ve 1983 yılı birincisi Corinne Hermes’ve etkileşimi sağlamayı ve ülkelerarası ilişkilerin gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen “Ülkeler Buluşması” kapsamında Fransa Başkonsolosluğu işbirliğiyle Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı yararına Raffles Otel İstanbul’un desteğiyle bir gece organize edildi.

Fransa Gecesi’nde Eurovision Şarkı yarışması 1973 yılı birincisi Anne-Marie David ve 1983 yılı birincisi Corinne Hermes’in yanı sıra Jeane Manson gibi sevilen sanatçılar Erkan Özerman’ın desteğiyle Fransa’dan gelerek sahne aldı.DemetSabanci_FigenOzbek_DidemCapa

Demet Sabancı, Figen Özbek, Didem Çapa
Gecenin sunuculuğu Ece Vahapoğlu gönüllü olarak üstlenirken, Fransız sanatçıların takdimini Christina Haydar yaptı. Fransa’nın sembollerinin, lezzetlerinin ve önemli markalarının yer aldığı organizasyonda Önder Bali şefliğinde Kargalar Kafeste Şov ve Ajda Ahu Giray da canlı performanslarıyla bu muhteşem geceye katkıda bulundu.
Eurovision Şarkı yarışması 1983 yılı birincisi Corinne Hermes

Öner Evez’in gönüllü koreografisini üstlendiği, Tülin Şahin’in baş mankenliğinde gerçekleşen Gyunel defilesi geceye farklı bir renk kattı. Harvey Nichols ve Brandroom’larda yer alan Gyunel tasarımları Sponza takıları ile kombinlenirken, defiledeki mankenlerin saçlarını Ata Kuaför, makyajlarını ise MAC gönüllü olarak hazırladı.

İzzet Öz, Demet Sabancı, Erkan Özerman, Didem Çapa, Figen Özbek
Gelecek nesillerin yetişmesine ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için geliri Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’na bağışlanan gece, Ata Kuaför, Doğuş Oto, Eye Connection, Fauchon Paris Le Cafe, Gyunel, Lacoste, Louis Vuitton, MAC, Michel Herbelin, Özyeğin Üniversitesi LE Cordon Bleu, Pegasus Havayolları, Raffles İstanbul Zorlu Center, Sponza, Tatilsa, TAV Havalimanları ve Van Cleef & Arpels’in destekleriyle gerçekleşti.
Didem Çapa, Demet Sabancı, Ece Vahapoglu, Figen Özbek
Editör: TE Bilisim