Zerrin Özer Şov Yaptı!

Avrupa’nın en iyi gece kulübü ‘Sahne İstanbul'da önceki gece Zerrin Özer fırtınası esti.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı; "Yahu ben 51 yaşındayım. Nasıl 40’ıncı yılımı kutlayayım? 80 yılında sahne almaya başladım. 33 sene oldu daha. 11 yaşında fırfırlı donla mı sahneye çıktım?" dedi.

‘Sahne İstanbul’un bu güne kadar çalıştığı en güzel mekan olduğunu kaydeden Zerrin Özer, göz alıcı dekoru, konforlu, ferah oturma düzeni ve en son sistem teknik alt yapısıyla dikkat çeken mekanın eğlence hayatı için hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

En büyük hayalinin yakında gerçekleşeceğini de açıklayan Özer; "En büyük hayalim bir dekorasyon mağazası açmaktı, onu da açıyorum. Yakın zamanda gerçekleşiyor. Sadece sevdiğim ürünleri, beğendiklerimi sunmak istiyorum orada..." diye konuştu.
Kısa bir süre sonra yeni bir albümle geleceğini söyleyen Zerrin Özer, kendisine yöneltilen, "Albümde birileriyle düet yapacak mısınız?"sorularına, "Evet Tina Turner'la yapacağım. Oradan diğer aleme dalıp Michael Jackson'la düet yapmayı düşünüyorum. Beni anca onlar keser. Artık mütevazı olmayacağım" diye konuştu.
Ünlü sanatçı ayrıca; "Eskiden her şey çok daha güzeldi. Ben artık hayata çok farklı bir gözle bakıyorum. Çok dostum yok. O kavramı anlayabilmek ve özümsemek çok farklı birşey. Vefasız insanlar dostum olmaz" diye konuştu.
Zerrin Özer ayrıca; "Ben sahnede ölmek istiyorum. Kurban olduğum Allah'ım şarkı söylerken canımı alsın" dedikten sonra yoğun alkış arasında ‘Sahne İstanbul’un sahnesine çıktı. 

Şarkı aralarında da hayranlarıyla konuşan, onlara içini döken ünlü sanatçı; "Orkestram da benim konuşmamı hiç istemiyor. Çok rahat konuştuğum için... Ama bu gece bir şey demeyecekler çünkü psikiyatrım burada" diyerek herkesi kahkahaya boğdu. 
Kendisiyle ilgili çok çarpıcı bir açıklama daha yapan Özer; "Artık aseksüel olmaya karar verdim. Tek başıma çok mutluyum. Artık kimseyle olmak istemiyorum" dedi.
Zerrin Özer'in espri yaptığını düşünen bir kaç seyirci kahkahalarla gülünce, Özer, "Niye gülüyorsunuz? Artık sevgiler yalan. Gerçek sevgi mi kaldı?" diye konuştu ve bu sefer seyirciden de oldukça fazla alkış aldı.
Editör: TE Bilisim