1 Nisan Çarşamba  Ankara Jolly Joker (21:00), 2 Nisan Perşembe Konya Rixos Hotel Balo Salonu (20:30), 3 Nisan Cuma Eskişehir SPR Pub'da (21:00) sahne alacak Zuhal Olcay, eski ve yeni sevilen tüm şarkıları ile eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak.
 
Müzik direktörlüğü ve aranjörlüğünü Cem Tuncer'in yaptığı "Başucu Şarkıları 3" albümde yer alan "Sevda Kuşun Kanadında" ve "Söyleyemedim" adlı şarkının aranjörlüğünü Tolga Kılıç yaptı.
 
Alp Turaç'ın miks'ini Mirko Ettore D'Agostino'nun mastering'ini yaptığı, "Başucu Şarkıları 3"ün kayıtları Saygın Özatmaca tarafından Babajim stüdyosunda gerçekleşti. 
 
2015'in en iyi ve sağlam albümlerinden biri olan "Başucu Şarkıları 3"te geçmişten günümüze kendini taşıyabilen, akıllarda kalmayı başarmış; ‘’Nadir Göktürk ‘ten ‘’Eksik Bir Şey’’, Atilla Engin ‘den ‘’Kumsalda’’, İlhan Şeşen ‘den ‘’Ağlıyor İstanbul’’, Cem Karaca ’dan ‘’Sevda Kuşun Kanadında’’, Ahmet Kaya ‘dan "Yalan da Olsa", Ülkü Aker ‘den ‘’Söyleyemedim’’, Fecri Ebcioğlu ’dan ‘’Dünya Dönüyor’’ ,"Pencereler Önünde" ve yepyeni yorumuyla sözleri Leyla Tuna, bestesi Onno Tunç’a ait ‘’İyisin” şarkısı yer alıyor.
 
Fotoğraflarını Anthony Macri'nin çektiği kapak tasarımını  Amir Shingray'ın yaptığı albümün ilk video klibi, Emir Khalilzadeh yönetmenliğinde "Pencereler Önünde" isimli şarkıya çekildi.
Editör: TE Bilisim