EBRU YAŞAR COŞTURDU

Türkiye'nin 7 bölgesinden görme, işitme ve bedensel engelli toplam 21 yarışmacı mutfaktaki hünerlerini sergilerken,birbirinden ünlü sanatçılar engellilere destek verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nında destek verdiği bu başarılı organizasyona İstanbul Milletvekilleri Harun Karaca ve Tülay Kaynarca'nın yanı sıra Ünlü sanatçı Ebru Yaşar,şair Ahmet Selçuk İlkan,Oyuncu Burcu Kıratlı,Kanal 7 Ana Haber Spikeri Hülya Yürekli Seloni, gazeteci Nurcan Sabur ve Karadeniz FM'in başarılı radyo programcısı Onur Sakar katılarak,engellileri yalnız bırakmadılar ..


EBRU YAŞAR SÖYLEDİ,GÖRME ENGELLİ MURAT EFE DARBUKA ÇALDI'' ..

Ünlü sanatçı EbruYaşar,sahnede şarkıları ile davetlileri coştururken,bu sırada Akdeniz bölgesinden gelerek yarışmaya katılan Murat Efe adlı görme engelli genç Yaşar’a bir sürpriz yaptı. Darbukasıyla Yaşar’ın şarkısına katılan Efe büyük alkış topladı. Ünlü şarkıcının Efe ile sohbeti de ilgiyle dinlendi. Ardından Efe, ‘Ankara’nın Yolları’nı seslendirirken; Yaşar da darbuka çalarak ona eşlik etti .. Ebru Yaşar,muhteşem bir organizasyon,başta belediye başkanım sayın Lokman Çağırıcı olmak üzere,emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum ..Engelliler Sarayı,adı gibi tam bir saray olmuş,engelli kardeşlerim için yapılacak ne varsa göreve hazırım dedi ..Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise,Ebru Hanım bugün yeni bir yeteneği keşfetti ve banada bir sorumluluk yükledi..Gerçekten çok güzel oldu..Sizlerin burada olması,engelli kardeşlerimize çok büyük bir moral oluyor dedi ..

ÜNLÜ OYUNCU BURCU KIRATLI, ENGELLİLERLE YEMEK YAPTI ..
Su ve Ateş" filminde Özcan Deniz'in kız kardeşini canlandıran ve aynı zamanda 20 aralık'ta vizyona girecek olan ''Peri Masalı'' filminde de oynayan güzel oyuncu Burcu Kıratlı,engelliler için diğer sanatçı dostlarıyla yemekler yapıp sohbetler etti. Özellikle Ebru Yaşar'a pişirdiği yemekleri tatdıran Burcu Kıratlı "Ben Arnavut kızıyım. İyi yemek yaparım",bugünün anlamı çok büyük ve burada olmaktan ve onlara destek vermekten dolayı son derece mutluyum dedi ..

AHMET SELÇUK İLKAN DUYGULANDIRDI ..
Ayrılıkların şairi olarakta tanınan,ünlü şair ve söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan ise,burada olmak benim için büyük bir onur..Her sağlam insan bir engelli adayıdır sözleriyle alkışlanırken,okuduğu ‘İnsan Olmak’ adlı şiiri salonu dolduranları duygulandırdı ..

Programa katılan usta gazeteci Nurcan Sabur, Kanal 7 Ana Haber Spikeri Hülya Yürekli Seloni ve başarılı radyo programcısı Onur Sakar ise, burası insana inanılmaz huzur veriyor.. Engelliler Sarayı, bütün ödülleri ve alkışı hakediyor .. Fırsat verildiğinde onların neler yapabileceğini bugün bir kez daha gördük..Sayın başkan Lokman Çağırıcı'ya çok teşekkür ediyoruz dediler ..

LOKMAN ÇAĞIRICI : ''Yaptığınız işte heyecan duyuyorsanız,başarmışsınızdır'' ..
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, etkinlikte heyecanın dorukta olduğunu belirterek, "Yaptığınız işte heyecan duyuyorsanız, başarmışsınızdır. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Eğer bir toplumda şehrin mutluluğunu ve huzurunu hedefliyorsak öncelikli olarak bireylerin mutluluğuna indirgemek lazım. Engellisi mutlu bir Bağcılar hedefliyoruz" dedi.Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,organizasyonun sonunda katılan ve destek veren bütün ünlülere birer teşekkür plaketi takdim etti ..
Editör: TE Bilisim