Demokrat Partili aday Hillary Clinton ile Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ın kıyasıya yarıştığı ABD başkanlık seçimleriyle ilgili bir tahminde Ahu Tuğba'nın güzel kızı Anjelik'ten geldi. Amerika da eğitimine devam eden Anjelik Calvin, dünyaca ünlü Kahin Nostradamus'un kahinlerini de inceldiğini belirterek Hillary Clinton'un kazanacağını söyledi. Amerikan Başkan adayı Donald Trump ile fotoğraf çektiren Anjelik, Hillary Clinton ile de aynı kareye girmeyi başardı.

Anjelik Calvin Florida'da oyunu kullandığını belirterek Amerikan yasalarına göre kime oy verdiğini açıklamanın suç olduğunu söyledi.

Anjelik Calvin "400 sene önceden öngürdüğü olayların çıkmasıyla ünlenen ve her dönem yazdıklarıyla konuşalan Yahudi kökenli Fransız kahin Nostradamus'un kitaplarını okuyorum. Kahin dünyanın gidişatı ve politik konular hakkında bir çok şeyi önceden bilmiş. Nostradamus' a gore; 2016 ABD seçimlerini maskulen olan Kraliçe kazanacak. Zorba olan ve karşı cinse ateş püsküren değil. Clinton'un kazanacagğna inanıyorum. Nostradamus dünyaca ünlü kahin çıkmayan bir kehaneti neredeyse hiç kalmadı. Onun kehanetine bakarsak tahminim Clinton kazancak." dedi.

Florida da The Everglades Üniversitesi'nde eğitim gören Anjelik Calvin, minor olarak alternatif nükleer konularda eğitim aldı. Arından politaka dersi sınavlarında ve sosyal projelerde birinci olduktan sonra major'ini Business Administration'a geçti. 
Anjelik Calvin, Amerikan Başkan adayı Donald Trump ile birlikte..

Anjelik Calvin, Hillary Clinton ile aynı kareye girmeyi başardı.

Amerikan Başkanı Türkiye saatine göre sabah 06.00 'da belli olmuş olacak.
Editör: TE Bilisim