Kuzey Kıbrıs Merit Cyrstal Cove Hotel'de bu akşam gerçekleştirilecek Ajda Pekkan konseri, Ankara'da yaşanan üzücü olay nedeniyle iptal edildi.

Sibel Can

Kerki ve Solfej Production tarafından yine bu akşam (10 Ekim) yapılması planlanan Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki Sıla konseri ile İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu’ndaki Sibel Can konseri, Ankara'da yaşanan üzücü terör olayı nedeniyle iptal edilmiştir. Bugün yapılması planlanan Sıla ve Sibel Can konserleri 17 Ekim tarihine ertelenmiştir.
Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar ve süper star Ajda Pekkan Ortak basın toplantısı düzenledi.

Reha Arar yaptığı açıklamada, Ankara'da yaşanan üzücü olay nedeniyle Kuzey Kıbrıs'ta tüm Merit otellerinde eğlence ve konserlerin iptal edildiğini söyledi. Patlama sonucu çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesinden duyduğu derin üzüntüyü de dile getiren Arar, "Bu olaylar bizi derinden üzdü. Üzüntümüz çok büyük" dedi.
Ajda Pekkan’da "Bu olayların bir an önce son bulması ve Türkiye'nin bir an önce huzura kavuşması en büyük arzumuz. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar diliyorum" dedi.
Editör: TE Bilisim