Türkiye’nin ünlü oyuncularından Aslıhan Güner’in Orhangazili sevenleri, ünlü sanatçının adına hatıra ormanı yaptılar. Hamzalı mevkii Ormanlık alana 150 fidan dikerek Aslıhan Güner’in ismini verdikleri bir hatıra ormanı yaparak Aslıhan Güner’e olan sevgilerini fidanlarla buluşturdular. 20 kişilik öğrenci grubu Orhangazi Belediyesi’nin desteğiyle birlikte sevgilerini gösterdiler.

Türkiye’nin önde gelen oyunlarından olan milyonların sevgilisi Aslıhan Güner Orhangazi’de sevenlerinin sürprizi ile ismi ölümsüzleştirildi. Ünlü oyuncu Aslıhan Güner’in ismini verdikleri hatıra ormanına 150 fidan diken genç Aslıhan Güner funclub’ı sevgilerini fidanlarla gösterdiler. Hamzalı yolu üzerinde bulunan ormanlık alana fidan diken genç öğrenci grubuna Orhangazi Belediyesi’nden de destek geldi. Gençlerin ulaşımı sağlayan Orhangazi Belediyesi, Orman İşletme Şefliği ekipleri ile birlikte 150 fidanı toprağa buluşturulmasını sağladı. Aslıhan Güner’e olan sevgisini ölümsüzleştiren bu programı düzenleyen öğrenci grubu adına konuşan Ertuğrul Yan isimli genç adam, ‘Ekranlarda severek izlediğimiz ve oyunculuğunu beğendiğimiz sayın Aslıhan Güner’in adını ölümsüzleştirmekten onur duyuyoruz. Kendisinin Orhangazi’ye gelmesini istiyoruz. Bizim için önemli olan Aslıhan Güner’in bu yaptığımız Ormana gelerek ziyaret etmesini istiyoruz’ dedi.

Aslıhan Güner’i davet edecekler
Aslıhan Güner’in Orhangazili funclub’ı ünlü oyuncuyu ilçemize davet etmeye hazırlanıyor. Gençlerin bu sevdası hatıra Ormanı ile ölümsüzleştirilirken kendilerinin de Aslıhan Güner’i burada görmek istediklerini ifade ettiler. Aslıhan Güner Orhangazi’ye geldiği taktirde burada kendisini ağırlamaktan onur duyacaklarını söyleyen gençler resmi davet yapacaklarını da açıkladılar.
Ünlü oyuncu Aslıhan Güner için Bursa Orhangazi'de 'Hatıra Ormanı' oluşturuldu.
Editör: TE Bilisim