Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen Başaran Holding'e ait uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Uçakta bulunan 2'si kadın pilot, 1'i hostes, 8'i yolcu 11 kişinin hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında bulunan Başaran Holding'in sahibi Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran, evlilik hayalleri kuruyordu. Mina Başaran ve uçakta bulunan 7 kız arkadaşının bekarlığa veda partisi için gittikleri Dubai'den döndükleri öğrenildi.

Uçağın Başaran Holding'e ait olduğu belirtildi. Uçaktaki yolcuların bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mine Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi.

Mina Başaran'ın evliliğe hazırlandığı ve 7 kız arkadaşı ile birlikte bekarlığa veda partisi için gittiği Dubai'den döndüğü öğrenildi.

Düşen iş jetinde yaşamını yitiren Mina Başaran, Başaran Holding'in patronu Hüseyin Başaran'ın kızıydı. babası, inşa ettiği bir projeye kızının adını vermişti

Gıda, inşaat, enerji ve finans alanında faaliyetleri bulunan holding Fikirtepe'de büyük bir proje de yürütüyor. Baba Hüseyin Başaran, Mina Towers adı verilen projeye kızının adını vermişti.

İşte Mina Başaran'ın sosyal medya hesabından daha önce paylaştığı fotoğraflar...

Eski Galatasaraylı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau ve Mina Başaran...

Editör: TE Bilisim