Aralık 2012′de biten Show TV’deki ‘Adını Feriha Koydum-Emir’in Yolu’nun ‘Emir’i Çağatay Ulusoy uyuşturucu kullandığı ve temin ettiği iddiasıyla Bebek’teki evinde dün sabah gözaltına alındı.

‘Çağatay Ulusoy 1 hafta önce Ay Yapım ile anlaşmıştı. Eylül’de başlayacağı gençlik dizisi için bölüm başına 50 bin TL’ye imza atmıştı. Çağatay’ının morali gözaltındayken bir hayli bozuktu. Gizem Karaca ise sürekli ağladı.

ÇAĞATAY ŞAKA YAPILIYOR SANDI

Dün sabah 06.00’da Bebek’teki evinin kapısı çalınan Çağatay Ulusoy, narkotik polislerini karşısında görünce şok oldu. Kendisine önce kimlik bilgileri soruldu. Ardından ‘Uyuşturucu kullanmak ve temin etmek’ suçundan dolayı emniyete götürülmesi gerektiği açıklandı. İşte Çağatay Ulusoy ile polisler arasında geçen o konuşmadan bir bölüm…

ÇAĞATAY ULUSOY POLiSLERE ŞU SORUYU SORDU: EMNİYETE GELMEK ZORUNDA MIYIM?
Çağatay: Kötü bir şaka mı bu. Bir yanlışlık olmalı. Aradığınız başka bir Çağatay Ulusoy olmasın sakın. İsim benzerliği olabilir.
Polis: Kimlik bilgilerinize tekrar bakalım isterseniz. Ama aradığımız kesinlikle sizsiniz.
Çağatay: İzin verirseniz, avukatımı arayabilir miyim?
Polis: Tabii ki, arayabilirsiniz.
Çağatay: Emniyete gelmek zorunda mıyım?
Polis: Evet, gelmek zorundasınız.
Çağatay: Kıyafetimi değiştirmeme müsade eder misiniz?
Polis: Elbette

GİZEM KARACA: ANNEM VE BABAM ÇOK ÜZÜLECEK
Emir’in Yolu’nda ‘Güneş’i oynayan Gizem Karaca: 2011 Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca (21) “Annem babam çok üzülecek. Onları kıracak bir şey yapmadım” diyebildi. Gizem Karaca bir röportajında “Babam bana çok düşkün. Başıma bir şey gelecek diye sürekli endişe içinde. Beni takip etmek için otomobilime çip taktı. Nereye gittiğimi kontrol ediyor” demişti. (Posta)
Editör: TE Bilisim