Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde Soma’ya giderek, acılı ailelere destek olmuştu. İstanbul’a geri dönen Akkaya, Soma’da neler yaşadığını, konuk olduğu “Yeni Bir Gün” programında anlattı. Güzel manken, program boyunca çok özel açıklamalarda da bulundu.

Başarılı gazeteci İpek Durkal, programında Deniz  Akkaya'yı ağırladı.

“İNSAN DETOKSU YAPMAK İSTİYORUM!”
Samimi açıklamalarda bulunan Deniz Akkaya, “Ben Soma’ya siyasi bir nedenle gitmedim, tamamen milliyetçi duygularla gittim. Başımıza gelen bu felaketten sonra toplum olarak bölünmeden hareket etmemiz gerekiyor.” dedi. Soma’dan döndükten sonra kimseyi görmek istemediğini söyleyen Deniz Akkaya, “İnsan detoksu yapmak istiyorum.” dedi.

“HERKES SOMA’YA GİTMELİ!”
Soma’ya gittiği için çok mutlu olduğunu belirten Akkaya; “ Gidip gitmemek konusunda kararsız olanlar kesinlikle gitmeli. Oradaki insanların size bakış açıları çok farklı. Onlar için sadece televizyonda gördükleri kişileriz, bizleri yanlarında görmek onlara çok iyi geliyor. Oradaki insanlar seslerini duyurmak istiyorlar. Gidin, onları dinleyin ve destek olun.” diyerek, henüz gitmemiş olanlara çağrıda bulundu.

AŞKIM KAPIŞMAK VE DENİZ AKKAYA’DAN “İLİŞKİLER” TURNESİ
Aşkım Kapışmak ve Deniz Akkaya’dan, kadın-erkek ilişkileri üzerine skeçlerin yer alacağı, interaktif bir gösteri geliyor! Akkaya “İlişkiler Turnesi” ile ilgili şu cümleleri söyledi: “Bu turneye seyirci gibi başladım. Aşkım ile hep bu konularda konuşur, tartışır, uzun uzun sohbet ederdik. Sonra bunları oyunlaştırmaya karar verdik. Tuhaf ilişkileri konu alan skeçler hazırladık. Haziran başında başlayacağız. İstanbul’da AVM’lerde ve kültür merkezlerinde gösterimler olacak.” dedi. Akkaya, skeçlere seyircilerin de dahil olacağını söyleyerek, izleyicileri sürprizlerin beklediğini belirtti.

“AYAK YALAN SÖYLEMEYEN TEK ORGANDIR.”
Simge Fıstıkoğlu ve İpek Durkal’ın isteği üzerine mini bir skeç yapan Akkaya ve Kapışmak, tartışmakta olan bir çifti canlandırdı. Aşkım Kapışmak, Deniz Akkaya’nın tartışma esnasındaki vücut dilini analiz ederek, izleyenleri hem şaşırttı, hem de izleyenlere tüyolar verdi. Kapışmak; “Ayağınızı konuştuğunuz kişiye doğru yöneltirseniz, onu önemsediğiniz anlamına gelir. 3 kişilik bir grupta, 2 kişinin ayağı, tamamen birbirine dönük olursa, 3.’yü dışlamış olursunuz.” dedi ve ekledi: “Ayak, yalan söylemeyen tek organdır.”
Editör: TE Bilisim