Kimseye uyuşturucu temin etmediğini belirten Çağatay Ulusoy, “Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor. O dönemde Emir’in Yolu dizisinde oynuyordum. Psikolojik ve ruhen sıkıntılı bir dönemdeydim. Daha fazla içmeye başladım” dedi. İstanbul 16’ıncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya  11 tutuklu sanık ile oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca’nın da arasında bulunduğu bazı tutuksuz sanıklar katıldı.
Çağatay Ulusoy, “ Bizim camiada birçok kişi esrar içiyor. Daha önce birkaç kez esrar içmiştim. O dönmede Emir’in Yolu dizisinde oynuyordum. Psikolojik ve ruhen sıkıntılı bir dönemdeydim. Daha fazla içmeye başladım. Gizem Karaca ile beraber iki kez içtik. Ergun (Taş) ağabeyin evine gittiğimizde de içtik. Ergun ağabey zaten esrar içiyor. Biz gittiğimizde de içiyor oluyordu. Biz de gittiğimizde olaya dahil oluyor, sigarasında alıp içiyorduk” dedi.   
GİZEM KARACA: “KULLANDIĞIMI KABUL EDİYORUM. FAKAT TEMİN ETME SUÇUNU KABUL ETMİYORUM"
Ünlü dizi oyuncuları Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ile şarkıcı Cenk Eren  'uyuşturucu temin etmek' suçundan, 5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görülmeye devam ediyor. 
 
GİZEM KARACA: "KULLANDIM AMA TEMİN ETMEDİM"
Davanın tutuksuz sanığı oyuncu Gizem Karaca, “Kullandığımı kabul ediyorum. Fakat temin etme suçunu kabul etmiyorum"dedi. Uyuşturucuyu Ergun Taş, Çağatay Ulusoy ve Yusuf Hasan Akgün ile kullandıklarını belirten Karaca, “Ancak kimseye temin etmedim. Emniyetteki ifadem başıma ilk defa böyle bir şey geldiği için sağlıklı değildir, kısmen doğrudur. Çağatay Ulusoy'a götürdüğüm kağıt da sarma sigara kağıdıdır."

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci'nin 'Sarma sigara içiyor musun?' diye sorması üzerine sanık Gizem Karaca, sarma sigara içmediğini normal sigara kullandığını söyledi. Bunun üzerine Başkan, "Çağatay'la 2. telefon görüşmende '3-4 tane minnacık sardım' diye söylüyorsun. İçmiyorsun ne sarıyorsun? İçmiyorsan sarma kağıdı ve tütün ne arıyor?" dedi. Karaca, "Sardığım sigaradır. Çağatay bize sık sık geliyordu. Normal insanlık hali tütün kalmıştır. Ben tütün sarmaya çalıştım. Jest olsun diye sardım denemek için" yanıtını verdi.
UYUŞTURUCU KULLANDIM
Oyuncu Yusuf Hasan Akgün şöyle ifade verdi: "Üzerime atılı suçları kabul etmiyorum. Daha önce uyuşturucu kullandım. Selen Katırcıoglu'na uyuşturucu temin etme suçunu kabul etmiyorum. Evimde ele geçirilen uyuşturucuyu kendim kullandığım için bulunduruyordum. Selen Katırcıoglu'yla da beraber uyuşturucu kullanmadım."  (Kaynak: Hürriyet İnternet Sitesi)
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/haber/25232729.asp
Editör: TE Bilisim