Ünlülerin, Hülya Avşar hakkında Twitter'da  yaptığı yorumlar:

Gülben Ergen: Kurtar BİZ'i Hüülllyaaa

Şenay Düdek
H.Avsar'a kızıyoruz. "Onun ne işi var.Kim seçti" diye.Arkadaslar"İsteyenin yüzü kara.Vermeyen zenci". Zeki bi kadın.Nemalanmasini biliyor!!!

Doğa Rutkay
Avşar, yaşanan tüm olayları kızı ile olan kişisel ilişkisi ile özleştirmiş.Terslenicek bir tarafı da yok.Kibarlığını ve içtenliğini koruyor.

Sibel Kekilli
Hülya avşar orantısız gözlük kullanmış.

Fazıl Say
Erdoğan’ın Avşar ile Taksim olaylarının görüşmesinin değeri, Obama’nın Kim Kardaşyan’la W. Street olaylarını görüşmesi GİBİ

Semih Saygıner
Bu kadar absürtlükten sonra, Hülya Avşar Başbakan'a "günlerdir tencere-tava ve korna gürültüsünden uyuyamadıklarını" söylerse  şaşırmam...!

Erol Köse
Bugünkü bazı  heyetlerin yanında ünlü düşünür Hülya Avşar ve süpermario Polat Alemdar da olaylarla alakalı Başbakanla görüşecek. HülyaAvşar ile Başbakan'ın yaşananlar üzerine konuştuklarını düşünmeye çalıştım ama beceremedim, olmadı. Hayal gücüm yetersiz kaldı! Hadi Banu Alkan , Ahu Tuğba , Serpil Çakmaklı sizin Hülya'dan neyiniz eksik bacım .

Suna Akyıldız
Hülya Avşar, Bahçesindeki Ağaçları Keser. Necatı Saşmaz, 'Gezi'nin Onünden Bile Geçmedik Ne Yardımı'  Der!! Ama Gezi'yi Bunlar Temsil Eder!

Onur Akay
Başbakan ''Bunun bedelini ödersiniz.'' dediğinde ciddiye almalıydık. Bizi Okan Bayülgen, Sermiyan Midyat dururken Hülya Avşar temsil ediyor.

Atilla Taş
Hayatında bir kere politik bir tek fikrini bile duymadığımız,gezi olaylarında sessiz kalan Hülya Avşar'ın yırrtık dondan çıkması kaç puan ?.

Yılmaz Morgül
Toplum bilimci, sosyolog, psikolog, çevre gönüllü, kimyasal gaz uzmanı Hülya Avşar Başbakan'la görüşecek.

Yeliz
Necati Şaşmaz ve Hülya Avşar'a kaldıysa bu çakma görüşmeler yazık..Bir kere bile geziparkı nın kıyısından-köşesinden geçmemişler hangi hakla.
Hülya Avşar, Başbakan Erdoğan
Editör: TE Bilisim