Çekimleri Maslak'ta gerçekleştirilen kliple ilgili olarak Hakan Peker, "Bir hafta sonra çıkacak olan Mütemadiyen adlı single'ıma klip çekiyoruz. Bu klipte yıllardır tanıdığım Özge Ulusoy bana eşlik ediyor. Kendisiyle 'Yok Böyle Dans'ta aynı kadrodaydık. Dostluğumuz o zaman başladı ve halen sürüyor. Ben Özge'ye şarkıyı ilk dinlettiğimde çok beğendi ve 'bu şarkının ben klibinde oynamak istiyorum' dedi. Bende 'seve seve' dedim. Bende zaten nasıl teklif edeceğimi düşünüyordum." dedi.

HAKAN TÜRK POPUNUN DÖNÜM NOKTALARINDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR MİHENK TAŞI
Klibe nasıl dahil oldunuz sorusuna Özge Ulusoy, "Bana ilk Hakan'ın eşi Arzu dinletti, benim çok yakın arkadaşım kendisi. O dinletince ben bu klipte oynarım dedim. Onlarda zaten bana teklif etmeyi düşünüyorlarmış, biz o gün arabada kararlaştırdık. Hakan (Peker) benim için Türk popunda dönüm noktalarından çok önemli bir mihenk taşı, onun klibinde yer almak benim için yıllar boyu bir anı olarak yer alacak. Her izlediğimde bu güzel günü hatırlayacağım. Biz klip çekimini ertelemek istiyorduk ama çeşitli nedenlerden dolayı erteleyemedik çünkü ekip kurulmuştu. Sadece albümün çıkışı, şarkının çıkışı v klibin yayınlanması ertelendi." dedi.
SOMA'YA GİDECEĞİZ, MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN.

Sizde Soma'da yaşanan faciadan dolayı konserinizi ertelediniz mi sorusuna Peker, "Benim konserim yoktu, albümüm çıkacaktı onu erteledik. Soma olayı bizi çok etkiledi. Evde oturup tv'den seyrediyoruz. Bizde ne yapabiliriz diye düşünüyoruz. Elimizden de birşey gelmiyor. Hakikaten çok üzücü bir durum. Önümüzde ki günlerde sanatçı arkadaşlarımızla birlikte bir kampanya başlatmayı düşünüyoruz. Afetzede madenci arkadaşlarımızın çocuklarına elimizden geldiğince destek olmak istiyoruz. Pazartesi günü sanatçı arkadaşlarımızla hep beraber toplanacağız sonrasında da Soma'ya gitmek istiyoruz. Şu an acılar çok taze olduğu için biraz daha bu olayın kapanmasını, zamanın geçmesini bekliyoruz. Daha sonra moral vermek için acılı günlerinde yanlarında olmak istiyoruz. Bütün Türkiye için büyük yas. Bizde çok üzgünüz. Milletimizin başı sağolsun." dedi.
ORTADA ÇOK SOMUT 300 - 400 TANE ÖLÜM VARSA BÜYÜK HATA VAR DEMEKTİR!

Hakan Peker, "İnşallah bir daha böyle şeyler olmasın, içimiz yanmasın. Hakikaten tv'den bakıyorum herkes aynı şeyelri söylüyor. 1950'lerden sonra dünyada neredeyse maden kazaları yok denecek kadar az. Birtek bizim ülkemizde bu çapta bir maden kazası oldu. Ölü sayısı çok fazla. Bana göre burada ki tek neden, Türkiye'de ki sistemin çok daha iyi oturmaması ve alınacak olan tedbirlerin yasal çerçevede çok iyi kontrol edilmemesinden kaynaklanıyor. Ortada çok somut 300 - 400 tane ölüm varsa büyük bir hata var demektir! Bu hata neden olabilir? Orada ki donanımdan olabilir, orada ki teknikten olabilir, belki eğitimsizlikten olabilir. Bunlar giderilmeden insanların ne maden ocağına inmesi lazım, ne de madenci şirketlerine maden arama izni verilmesi lazım. İşçilerimize çok daha rahat imkanlarla minimum riskle çalışma ortamları sağlanması lazım, yoksa biz bu işin içinden çıkamayız. O yüzden çok ciddi yaptırımlar gelmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.
HAKAN PEKER POPSAV İLE SOMA YARARINA KONSER VERECEK

Soma'ya gitmeyi düşünüyor musunuz sorusuna Peker, "Arkadaşlarımla gitmeyi düşünüyoruz ama şu anda insanlar oğlunu, eşini, babasını kaybetmiş durumda. Şu anda gitsek ne yapacağız, gitmesek böyle oturuyoruz birşey yapmamız lazım diyoruz. Maden ocağından çıkarılması beklenen kardeşlerimiz çıkarılsın mutlaka oraya gidip elimizden gelen desteği verip acılarını paylaşacağız. Sanatçı arkadaşlarımla maddi manevi elimizden ne geliyorsa gereken desteği verceğiz. Devletimiz onların yanlarında, bizde onların yanlarında olacağız. POPSAV Başkanı Baha Boduroğlu ile de konuştuk, ilerleyen günlerde geliri Soma'da ki mağdur vatandaşlarımıza bırakılacak bir konser düzenlemeyi planlıyoruz. Hazırlıklarına şimdiden başladık. " dedi.
ULUSOY: YANLIŞLIK OLMASIN DİYE BİREBİR KENDİM YARDIM YAPIYORUM

Özge Ulusoy, "Bende aynı şeyleri düşünüyorum. Türkiye için felaket bir durum. İnşallah sorumlular yakın zamanda bunun cevabını vereceklerdir diye ümit ediyorum. Çok can yandı orada. Çok zor durumdalar. Bizde Hakan'la birlikte ilerideki günlerde Soma'ya gideceğiz. Ben gereken yerlere yardım yapıyorum. Sosyal medyadan da duyurularımı yapıyorum. Yardımla ilgili, güvenidğim yerlere de duyuruyorum. Birebir kendim yardım yaptığım yerlere veriyorum ki bir yanlışlık olmasın, yanlış para aktarımı olmasın diye. Giden arkadaşlarımdan bilgi almaya çalışıyorum inşallah bende gitmeye çalışacağım. Bütün Türkiye'nin başı sağolsun. Bugünlerde içimiz parçalanıyor, kimsenin rahat uyuduğunu sanmıyorum." dedi. OLCAY ÜNAL SERT
Editör: TE Bilisim