Hakan Ural erkek çocuğu Engincan ile ilgili haber yapanlara dava açacağını söyledi. Erkek Çocuğu Engincan'ın GAY olduğuna yönelik haberleri kaleme alan muhabir ve bağlı çalıştığı gazetelere dava açacağını söyleyen Hakan Ural bu olaydan çok rahatsız olduğunu dile getirdi.

Engincan ile ilgili açıklamaları anımsatılınca Ural,"Saçmalıyorlar. Olur olmadık şeyler yazıyorlar. Çok kızıyorum, abartıp egzejere ediyorlar. Bu konuda her baba gibi çok hassasım. Abuk subuk boyutlara çekiyorlar konuyu. 
Abarttılar meseleyi. Bizim oğlanın iddialı bir giyim tarzı var. O da çok kamuoyu gündemine geliyor. Çok natürel bu. Sırf reyting olsun, tiraj alınsın diye yapılan haberler yapmak hadsizlik, ahlaksızlık. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Bundan böyle mahkemeye verip dava açacağız. Birde ayıp. Herkesin çoluğu çocuğu var, sıkıntı yaratıyor.

Toplum olarak kimi değerleri kaybettiğimiz vakit en büyük zararı yeniden biz görürüz. İnsanların namusu, şerefi, itibarı, çoluğu, çocuğu karısı çok önemli. Fütursuzca sual sormak iş değil, o vakit toplum olarak nereye gideceğiz ki.

Bana bu tür sualler sorulunca bazen sinirleniyorum, bir takım sanatçı arkadaşlarımda sen sanatçı adamsın niçin böyle diyorsun diyorlar. Ne yapacağımızı da şaşırdık.

Herkes biraz empati yapmalı. Bundan sonra o tür haber yapanları direkt mahkemeye vereceğim. Avukatım o konularla ilgilenecek. Gerekirse önlem kararı koyduracağız. Ama ben bundan öncede toplumda ki sağduyulu insanlara güveniyorum. Hepmizin temel değerleri var. Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi bir başkasına yapmayın. Normalde bunu sokakta başka birine sorduğunuz vakit kafanı gözünü kırar.. Ahlaksızca ses getirecek haberler yapmamak gerekli." dedi. Olcay Ünal SERT / Akşam
Editör: TE Bilisim