Ünlü oyuncu Hülya Avşar, adına düzenlenen Hülya Cup'ta, teklerde Aysen Onuk'a 6-3 ve 6-4’lük setlerle 2-0 yenildi. Avşar kızı daha sonra çiftlerde yaptığı mix maçta Metin Gürel'le birlikte, Leyla Özkabakçı-İsmail Özkabakçı çiftini 6-2 ve 6-0'lık sonuçlarla yendiler. Leyla Özkabakçı türbanıyla kortlara çıkıp tenis oynarken kameraların ilgi odağı oldu. Avşar maç sonrası yaptığı açıklamada, "Müthiş bir maç oldu" derken, Aysen Onuk, "Hülya Hanım'ı kutluyorum." dedi. 

KUPA MERAKINI BIRAKALI YILLAR OLDU

Bu kadar işin arasında turnuva takip etmek kolay bir şey değil! Ben yıllardır tenis oynayan bir hemşerisi olarak onunla maç yapmaktan çok mutlu oldum." dedi. Avşar, "Yeni klip çektim yorgunum ama bu bahane değil! Antrenman yapmak zor oluyor benim için ama Hülya Cup'ta turnuvalarda oynamayı özellikle istiyorum. Ben kupa merakını bırakalı çok oldu. Onun için haftanın dört günü antrenman yapmak lazım, sen dururken arkadaşların ilerliyorlar. Yine de kendimden memnunun, bugün çok iyi oynadım. Bir de kazansaydım çok iyi olurdu" dedi. Avşar kızı oyuncu Cansel Elçin'le karşılaşınca selamlaşıp şakalaştıktan sonra, gidince "Mis gibi sabun kokuyor" diyerek espri yaptı.

Hülya Avşar, Aysen Onuk'a 2-0 yenildi.

Hülya Avşar, mix'te çiftlerde Leyla Özkabakçı ve İsmail Özkabakçı çiftiyle karşılaştı. Maçı alan Avşar kızı birlikte hatıra fotoğrafı çektirip twitterdan paylaştı.

GASTE HÜLYA GELİYOR

Ünlü oyuncu Hülya Avşar çok yakında Acun Ilıcalı ile birlikte Gaste Hülya'yı yayın hayatına sokacaklarını belirterek, "Benle ilgili olan her şey Gaste Hülya'da olacak. Benim çektiğim videolar, yorumlarım, tişörtlerim, yazılarım, komik bulduğum, ciddi bulduğum şeyler olacak. Acun'un ekibiyle birlikte hazırlıyoruz. Benle ilgili haberler Gaste Hülya'da yer alacak." dedi. Acun Ilıcalı'nın TV8'i satın aldığının hatırlatılması üzerine Avşar, "İnşallah hayırlısı, yolu açık olsun." dedi. 
"KENDİMİ BAZEN İTİCİ BULUYORUM"

Sosyal medya da sizin için "İtici bulduğum halde seviyorum" diye mesaj atanlar var, diye sorulması üzerine Avşar, "Doğru, zaman zaman insanlar itici olabilirler, ben de kendimi bazen itici buluyorum ve ona göre de gardımı alıyorum demekte fayda var! Herkes itici olabilir, yıllardır bunu bana yazarlar zaten, ilk defa yazılan bir şey değil. Çok fazla sevilmekte güzel bir şey değil! Çok sevilmekte itici bir şey.Birazcık gıcık olsunlar, birazcık sevmesinler ki beni uyarabilsinler, onlar olsun ki ben de haddimi bileyim zaman zaman. Öbür türlü çok seviliyorsun, çok sıkıcı… Açıkçası, ben de ne seviyorsam onu yapıyorum. O açıdan benim çok zor bir yolda yürüdüğüm kesin. Kalan sağlar benim, gidenlerin canı sağ olsun diyerek, beğenen beğenir, seven sever düşüncesiyle yoluma devam ettiğim için biraz zor. Herkese istediği gibi davranacak olsam her halde çok severler. " dedi.
"SAĞ OLSUNLAR BENİ YÜCELTTİLER"

Jüri başkanlığı yapınca eleştirildiniz, albüm yaptınız, 'müzikten ne anlıyorsunuz' diye eleştirildiniz, sahne yapmayı nereden biliyor diye de eleştirenler var, bu konuda sizin hakkınızda iyi konuşan görmedim' diye hatırlatılınca Avşar, "Ben bu yüzden mutluyum işte. Sağ olsunlar, beni yücelttiler… Samimiyim, değil miyim onu bilmiyorum ama tabi ki kendime saygım var her şeyden önce ama onlarda olmasa, ben ne yapardım bilmiyorum…" dedi.
"MANEVİYATIM KUVVETLİ"

Her şeyi aştığınız için mi böyle rahat ve doğalsınız sorusuna Avşar, "Maneviyatım kuvvetli olduğu için. Yani ne yaparsan yap, ne olursan ol, hepimiz insanız ve hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz. Hepimiz aynı şekilde ağlıyoruz, hepimiz aynı şekilde gülüyoruz. Dolayısıyla ne yani, maneviyat, o kadar! Onun için kendimi güçlü hissediyorum. Hiç kimseden ne fazlayım, ne de eksiğim!" dedi.
"O GECE AHMET KAYA'NIN YANINDA YER ALIRDIM"

Ahmet Kaya ile ilgili geçmişte yaşanan olaylarla ilgili olarak bazı ünlü isimlerin 'ben tuvaletteydim' dediğinin hatırlatılması üzerine Avşar, "Serdar Ortaç çıktı özür diledi. İnsanlar hata yapabilirler ama ben iyi ki o gece orada değildim mutlaka Ahmet Kaya'nın yanında yer alırdım. Masa da yanında otururdum! Ayrımcılık olmasın anlamında. Ahmet'in yaptığı da o anda biraz sivrilikti ama Allah rahmet eylesin, çokta severdim ve hala zevkle dinliyorum. Ama Serdar da defalarca özür diledi, bizimkiler de çok acımasız!" dedi.

"SERDAR GÜNAH KEÇİSİ DEĞİL"

Bir tek Serdar Ortaç'ın günah keçisi ilan edilip, diğer sanatçıların geçmişte görülmezden gelmesine nasıl bakıyorsunuz sorusuna Avşar, "Öyle bir şey yok! Serdar günah keçisi falan değil, çocuk çıkıp özür diledi. Açık açık yaptığı hatayı kabul ediyor" dedi. Emel Sayın, Ajda Pekkan, Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz gibi sanatçıların da orada olduğunun hatırlatılması üzerine Avşar, "Bu hadiseler çok boş geliyor bana. Artık geçti gitti. Ne Kürt, ne Türk ayrımı hiçbir şey yok, herkes arkadaş, herkes kardeş. Allah aşkına, bir huzurlu hayatımız olsun ya bu nedir? Her gece Allahıma dua ediyorum askerde olan bütün kulların evlerine, yuvalarına sağ salim dönsünler diye." dedi.

"BEŞİKTAŞ MAÇI ALIR" 

"Biraz eğlenmek ve keyif yapmak istiyorum" diyen Avşar kızı, 'hafta sonu Beşiktaş maçı kaç kaç olur?" diye sorulması üzerine, "Beşiktaş maçı alır. Her zaman almasa da alır!" diyerek ilginç bir yorum yaptı.  Kaynak: OLCAY ÜNAL SERT / AKŞAM

Editör: TE Bilisim