Türk Sineması’nın sevilen ismi Hülya Koçyiğit, ntv’ye katıldığı canlı yayında barış süreciyle ilgili olarak 'Her iki taraftan da nice şehit anneleri ağlamasın artık' sözlerinin yanlış anlaşılması üzerine yazılı açıklamada bulunarak, düşüncelerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.


EŞİ ANJİYO OLURKEN CANLI YAYINA BAĞLANDI

Eşi Selim Soydan'ın anjiyo olduğu öğrenilen sanatçı o esnada bağlandığı canlı yayında duygularını ifade ederken kullandığı kelimelerin yanlış anlaşılmasına çok üzüldüğünü dile getirerek yazılı bir açıklama yaptı. 

İşte Koçyiğit’in açıklaması:

'Türkiye için, çocuklarımız için, yarınımız için bu barış sürecini başarılı bir şekilde tamamlamak zorundayız. Bugün bir televizyon programındaki canlı telefon bağlantısında düşüncelerimi yanlış cümlelerle ifade ettiğimi üzülerek fark ettim. Amacım annelerin acısının son bulması gerektiğine vurgu yapmaktı. Bir annenin evlat acısı her yerde aynıdır ve bu acıların son bulması herkesin tek isteğidir. Ama elbette şehitlik mertebesi bu vatanın birliği, bu bayrağın dalgalanması için canını feda edenlere yakışır bir mertebedir. Barış için atılan her adımı yürekten destekliyorum.'

Editör: TE Bilisim