Türk sinemasının yıldızı Hülya Koçyiğit, Asya ile Avrupa’yı denizin altından tünelle bağlayan Marmaray’la seyahat etti. Asrın projesi olarak tanımlanan Marmaray’a Kadıköy Ayrılık Çeşmesi durağından binen sanatçı, 4 dakika içinde Yenikapı’ya ulaşınca, “Bu bir mucize” dedi.

İPEKYOLU YERİNE TEKNOLOJİ

İşte Koçyiğit’in Asya’dan Avrupa’ya geçiş macerası:
- Yolcular büyük ilgi gösterdi, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
- ‘Trafik derdini çekmemek için treni tercih ettim. Bu mucize gibi bir şey. Eskiden ipek yolu vardı şimdi ise teknolojik yollar var’ dedi.

ÜNLÜLER NİYE KULLANMASIN

- Yenikapı İstasyonu’nda, Marmaray kazıları sırasında yer altından çıkan tarihi eserleri inceledi.
- Koçyiğit, ‘Metro kullanmanın ünlü olmakla ilgisi yok. Yurtdışında kullanıyoruz. Ülkemizde niye kullanmayalım? Vakit kazandırıyor’ diye konuştu.

BENİM İÇİN BİR İLK


Hülya Koçyiğit, vatandaşlarla yan yana oturdu. Usta oyuncu, “Daha önce trenle Londra'dan Paris'e giderken Manş’tan geçmiştim. İlk kez ülkemde denizin altından geçiyorum. Muhteşem bir duygu” dedi.
Türk Sineması'nın efsane yıldızı Hülya Koçyiğit AKŞAM Gazetesi yazarı Olcay Ünal Sert ile birlikte Marmaray'da yolculuk yaptı. 4 dakika da denizin altından Asya kıtasından Avrupa'ya geçen sanatçı 'Bu bir mucize' dedi. 

Hülya Koçyiğit Marmaray ile Ayrılıkçeşmesi'nden Yenikapı'ya yolculuk yaptı.

Hülya Koçyiğit yolculuk sonrası Yenikapı İstasyonu'nda metro kazısı esnasında yerin altından çıkan tarihi eserlerin sergilendiği müzeyi gezdi.

Hülya Koçyiğit hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilisim