Kendilerini protesto edenler ile yan yana gelmek istediğini belirten sanatçı, CHP Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu’na programda açık davet yaparak; “Bu durum hep birlikte, birleşip üstesinden gelinebilecek bir durum. Arada, seve seve köprü olmayı isterim. Herkesin kendi perspektiflerinde çözümleri var. Bunların hep birlikte konuşulması gerekiyor bence.” dedi.

AKİL ADAMLAR YANLIŞ ANLAMLANDIRILDI…

Akil adam diye nitelendirilen kişilerin konuşmalarına izin verilmeden, hemen yanlış anlamlandırıldıklarını belirten Hülya Koçyiğit, “Şu an anlamak istemiyorlar. Bugün beni yanlış anlayanlar, ileride niçin burada olduğumu anlayacaklar.” dedi.
Programda kendisini çağıranın Ak Parti değil, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olduğunu vurgulayan sanatçı sözlerine şöyle devam etti : “Burada olma nedenim barış. Hangi partiden çağrılsaydım da giderdim. İnsanlar yanlış anlıyorlar. Bizim kimseyi ikna etmek gibi bir görevimiz yok. Halka, bu konudaki görüşleri soruluyor. Toplumun kendisini anlatmasına aracıyız."

Siyasete atılmayı düşünmediğini söyleyen Hülya Koçyiğit, AKP'den Kültür Bakanlığı vaad edildiği yönünde ki soruya şu an için öyle bir teklif olmadığını söyledi. 

Editör: TE Bilisim