Şafak Sezer'in AK Parti iftarında Başbakan Erdoğan'ın yanına gidip, özür dileyip elini öpmeye çalışması gündemin çok konuşulan konuları arasına girdi. Sezer’in Gezi Parkı olaylarından haftalar sonra başbakan Erdoğan’dan özür dilemesine en sert ve ilginç tepki Flash TV 'den geldi. Bu durum Ana haber bülteninde çok sert şekilde eleştirildi.

İşte Flash Tv haber spikerinin Sezer'i kızdıracak ifadeleri:

"Şafak Sezer ilk önce dövdüğü set işçilerinden özür dilesin. Acaba yeni yapacağı sinema filmi için Kültür Bakanlığı'ndan para mı alacak? Barış Manço'nun sözleriyle son verelim bu habere... Dünya dönüyor dostlar, ben dönmüşüm çok mu?"

Şafak Sezer için ünlülerden gelen tepkiler:


Sermiyan Midyat: Dün de, bugün de, yarın da; Sanatçı her daim muhalif ve sokak adamıdır; hiçbir iktidarın yanaşması ve saray soytarısı değildir. Olmamalıdır!

Sırrı Süreyya Önder: Şafak Sezer'in hiçbir yapımı beni bu kadar güldürmemişti. Yazık çok yazık
Rüstem Batum: Şafak Sezer niye diz çöküyorsun evladım? Çok kaliteli olmasan da iyi kötü oyuncusun,oyuncu siyasetçiye diz çöker mi?

Armağan Çağlayan: Bir insanın siyasi görüşünden dolayı “linç” edilmesini siz de saçma bulmuyor musunuz? Şafak Sezer istediği gibi düşünüp yaşayamaz mı?

Barbaros Şansal: #SafakSezer , @okanbayulgen programında aldığın mavi gözlük çerçevemi geri ver !

Onur Akay: Şafak Sezer’e kızmamak lazım Başbakan evde tuttuğu %50′yi adamın gişede sıfır çeken filmlerine yollayacaksa ekmek parası için dönmüştür.

Atilla Taş: Şafak Sezer Gezi olaylarında hesapta Beşiktaş’ta en önde direniyordu. Şimdi Bsşbakandan özür dilemiş, Harbiden Kolpaçino’ymuş adam.

Şafak Sezer‏: Ağaç kesilmesin diye geldik Siz başbakanı kesmeye kalktınız Gezideki halk da %50 halk değil mi Ayıp olmuyor mu o gazı beraber yedik.
Editör: TE Bilisim