Demet Akalın ve Okan Kurt kuru gıda ile dolu 2 tırı Soma'ya gönderiyor.



Demet Akalın yardım haberini Twitter hesabından duyurdu. Demet Akalın ve Okan Kurt kuru gıda ile dolu 2 tırı Soma'ya gönderiyor.

Şarkıcı Murat Boz ise Twitter hesabından ''Somada hayatını kaybeden kardeşlerimizin Ailelerine ve özelikle Çocuklarına maddi manevi destek olmak boynumun borcudur.Gereken neyse yapıcam...' tweetini paylaştı.


Demet Akalın, Model, Gripin, Muazzez Ersoy, Gülben Ergen, Sibel Can ve Petek Dinçöz konserlerini iptal ederken üzüntülerini dile getirdiler.

Cem Yılmaz:
Sorumluluk bir kalp işidir...Gerisi dünya işidir..Kalbi olmayana sorumluluk verme! Başımız Sağolsun.
Mahsun Kırmızgül: Sevgili arkadaşlar, Soma'da yaşanılan felaketten dolayı Mucize filminin ilk tanıtım çıkış tarihini erteledik.
Kenan Doğulu: Kalbim Soma için atıyor. Dualar Soma için.
Ebru Gündeş:#Soma da hayatını yitiren madencilerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyor; mahsur kalanların iyi haberini bekliyoruz.
Onur Akay: Acımız büyük. Milletimizin başı sağolsun. Ölemlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim.
Aras Bulut İynemli: Gün, kömürden daha kara... Milletimizin başı sağolsun. Dualarımız soma için.
Emre Altuğ: Soma'da hayatını kaybeden emekçilere rahmet yakınlarına başsağlığı yaralılara acil şifa
diliyorum...
Tolga Çevik: Üzüntümüz derin. Ailelerin,yakınların ve tüm Türk Milletinin başı sağolsun... Mekanları cennet olsun. İnşallah bu facia son olsun.
Kenan Doğulu: Kalbim Soma için atıyor. Dualar Soma için.

Tarkan:
Dün geceki konserimden sonra haberdar olduğum Soma faciasıyla ilgili derin acı ve üzüntü içindeyim. Bu faciada hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum.Yıllardır maden ocaklarında çalışan işçilerin yaralandığına ve hayatlarını kaybettiklerine içimiz sızlayarak tanık olmaktayız. İnsan hayatına ve emeğine değerin az olduğu ülkemizde, bu zorlu koşullarda çalışan isçilerin can güvenliğinin sağlanması ve bu kazaların bir daha olmaması için gerekli önlemlerin alınmasını temenni ediyorum. Facia sonrası mucize beklemek yerine olası kazalara karşı tedbir alınıp bu faciaların engellenmesi gerek.
Aras Bulut İynemli: Gün, kömürden daha kara... Milletimizin başı sağolsun. Dualarımız soma için.
Editör: TE Bilisim