Türkiye'yi yasa boğan Beşiktaş'taki terör saldırısının ardından toplumun her kesiminden polisimize destek yağmaya devam ediyor.

Kral Grubu'nun işbirliğiyle Türkiye'nin önde gielen sanatçıları Bayrampaşa'da bulunan İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne moral ziyaretinde bulunup 'Polisimin Yanındayım' mesajı verdiler.

Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay, Yavuz Bingöl, Muazzez Ersoy, İzzet Yıldızhan, Metin Şentürk, Merve Özbey, Altay, Sami Çelik, İlyas Yalçıntaş, Doğukan Manço, Emre Kaya, Doğuş, Burak Kut, Deniz Akkaya, Orhan Hakalmaz, Sinan Özen, Elif Kaya, Altan Çetin ve Yapımcı Polat Yağcı, Çevik Kuvvet Polisleriyle bir araya gelip yapılan hain terör saldırısını kınayarak, taziye dileklerinde bulundular. 


Burak Kut, ziyaret sonrası Kral TV ortak yayınında "Yaralarımızı saracağız, daha güçlü çıkacağız" derken, Doğukan Manço ise üzüntülerini dile getirdi.

Doğuş, "Biz birlikte Türkiye'yiz. Bizi kimse yıldıramaz"  derken, Merve Özbey ise "Bir olduğumuz sürece her şeyin üstesinden geleceğiz" dedi. 

İzzet Yıldızhan "Bugün, birlik ve beraberlik günüdür" diyerek polisimizin yanında olduğunu söylerken, Metin Şentürk ise "Bunların elbet bir sonu gelecek" dedi.

Muazzez Ersoy halk olarak her türlü mücadeleyi omuz omuza vermemiz gerektiğini söylerken, Sinan Özen ise her daim polisimizin yanında olduğunu ifade etti.

Sanatçılar Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaretlerinin ardından hain saldırının gerçekleştiği Şehitler Tepesi'ne giderek olay yerine karanfil bıraktılar.

'Gezegen Mehmet' olarak ünlenen Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay, Şehitler Tepesi'nde yapığı konuşmada; "Millet olarak çok güçlü olduğumuzun altını çizerken, polisimizin, askerimizin yanında olduğumuzu da sözlerine ekledi. 

Yavuz Bingöl ve Deniz Akkaya da hain terör saldırısından dolayı duydukları üzüntüyü anlatırken, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Editör: TE Bilisim