Sanatçı Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için Beykoz'da bulunan Sedat Simavi İlkokulunda oyunu kullandı. Aksu'nun yanında bulunan bir kişi de basın mensuplarının üzerine yürüyerek çekim yapmasını engellemek istemesi sonucu gergin anlar yaşandı

Sezen Aksu, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanmak üzere sabah saatlerinde Beykoz'da bulunan Sedat Simavi Orta Okulu'na gitti.

1266 nolu sandıkta oyunu kullanan ünlü şarkıcı basın mensuplarının kendisini oy kullanırken görüntülenmesine tepki göstererek, görevlilerden çekim yapılmamasını istedi.

Bunun üzerinde Aksu'nun yanındaki bir kişi basın mensuplarının üzerine yürüdü. Şahıs “buranın müdürüyüm Sezen hanımı çekmeye iznin var mı” diyerek, basın mensuplarının üzerine yürüyerek, çekim yapmasını engellemek istedi.

Oy kullanan Aksu, basın mensuplarının ısrarlı sorularına, " Oyumu kullandım. Bir şey söylemiyorum" dedikten sonra okuldan ayrıldı.

Fotoğraf çektirmeyi pek sevmeyen ve zaman zaman sosyal medyadan paylaşımlar yapan Sezen Aksu, uzun bir aradan sonra oy kullamak için gittiği Beykoz'da görüntülendi.

Editör: TE Bilisim