Sözcü muhabiri Edda Sönmez, oyuncu sevgilisi Muharrem Saruhan Hünel tarafından darp edildi. Edda Sönmez yaşananlar sonrası savcılığa suç duyurusunda bulundu

Geçtiğimiz aylarda “Kadına Şiddete Hayır” defilesine katılarak şiddet görmüş bir kadını canlandıran Sözcü Gazetesi muhabiri Edda Sönmez, gerçek hayatta da şiddete maruz kaldı.

Sözcü'nün haberine göre, Sönmez, oyuncu sevgilisi Muharrem Saruhan Hünel tarafından defalarca darp edildi. 6 aylık ilişkileri süresince oyuncu Saruhan Hünel tarafından 5 kez darp edildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunan Sönmez, savcılıkta verdiği ifadesinde kendisi hakkında koruma ve önleyici tedbirlerin uygulanmasını talep etti.

Edda Sönmez, kendisine şiddet uygulayan Karagül dizisinin oyuncusu Muharrem Saruhan Hünel hakkındaki şikayetini Anadolu Adalet Sarayı Aile İçi Suçlar Bürosu’na verdi. Cumhuriyet SavcısıGüven Öztürk’e ifade veren Sönmez 6 aylık ilişkileri süresince oyuncu sevgilisi Muharrem Saruhan Hünel tarafından aralıklarla 5 kez şiddet gördüğünü ve en son 30 Ekim’de oyuncunun kendisini tekme tokat dövdüğünü söyledi.

PASCAL NOUMA FOTOĞRAFINA KIZMIŞ!

Edda Sönmez, Pascal Nouma ile röportaj yaptıktan sonra sosyal medya da bu fotoğrafı paylaşmıştı.

Sönmez, ünlü futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı röportaj fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığını, Hünel’in telefonla kendisini arayarak hakaretler ettikten sonra telefonu kapattığını ve Kuzguncuk’ta bulunan oyuncunun evine gittiğini kaydetti. Sönmez; “Kapıyı açar açmaz beni evin içine aldı küfürler etmeye başladı. Tekme ile vurmaya başladı, yere düştüm yüzümü kapattım. Bu şekilde bana vurmaya devam etti. Ben ağlayarak yalvardım beni bırak dedim” diye konuştu.

RESİMLERİ VE MESAJLARI DELİL OLARAK SUNDU

Darp olayından sonra Sönmez hastaneye giderek darp raporu aldığını, Hünel’in de kendisini döverken belini incittiğini ve fıtık tedavisine başladığını kendisine mesaj atarak söylediğini ifade etti.

Sönmez savcılıktaki ifadesinde, kendisinin gazeteci sevgilisinin de tanınmış birisi olduğu için mesleki kaygılar yaşadığı gerekçesiyle daha önceki dayak olaylarında şikayetçi plmadığını söyledi. Sözcü muhabiri Edda Sönmez, daha önce maruz kaldığı şiddetin görüntülerini ve cep telefonumesajlarını da delil olarak savcılığa sundu. Sönmez, Hünel’in kendisine zarar vermesinden endişe ettiğinden koruma talebinde bulunarak hakkında önleyici tedbirlerin uygulanmasını isteyerek şikayetçi oldu. (Kaynak: Posta.com.tr)

http://www.posta.com.tr/magazin/HaberDetay/Unlu-oyuncunun-darp-ettigi-kadin-Sozcu-muhabiri-cikti-.htm?ArticleID=310260
Editör: TE Bilisim