Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence şirketi TTNET, internetin doğum gününde farklı bir uygulamaya imza attı. TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, şirketi eleştiren, sorunlarını sosyal medyada dile getiren müşterileriyle bir araya gelerek önerilerini dinledi. Yılmaz, “Maaşımızı siz ödüyorsunuz. Sizin önerileriniz bize, en iyi hizmeti vermemiz için yol gösterecek” dedi

Bundan tam 19 yıl, 1 gün önce, 12 Nisan 1993’te Ankara ile Washington arasında kiralanan bir hat sayesinde Türkiye internetle tanıştı. İnternet, o günden bu yana, ekonomiye destek oldu, Türkiye’de yaklaşık 35 milyondan fazla kişinin yaşamında vazgeçilmez bir yer edindi. Türkiye’nin lider eğlence ve iletişim şirketi TTNET, internetin doğum gününü müşterileriyle birlikte kutladı. Hem de kendisini eleştiren müşterileriyle…
12 Nisan Perşembe günü TTNET’te yönetim takımının da katılımıyla düzenlenen toplantıda, aralarında öğrencilerin de olduğu farklı meslek gruplarından 6 müşterisiyle bir araya gelen TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 1980’li yıllardan sonra müşteri odaklı çalışmanın iş dünyasının en önemli stratejisi haline geldiğini hatırlattı.

“Müşterilerimizin beklentilerine yönelik ürünler geliştireceğiz”

TTNET’in müşterilerinin sorunlarını ve eleştirilerini piyasa araştırma raporlarından okumak yerine doğrudan müşteriden öğrenmeyi tercih ederek fark yarattığını vurgulayan Yılmaz, “Sizlerle konuşmanın, sorunlarınızı doğrudan sizin gözlerinizle görmemizin markamızı daha ileriye götürmek için yol gösterici olduğuna inanıyoruz. Maaşımızı siz ödüyorsunuz. Sizin önerileriniz bize, en iyi hizmeti vermemiz için yol gösterecek” diye konuştu. Her müşterinin şirket için çok önemli olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Her müşterimizin beklentilerine yönelik ürünler üretmek için çalışıyoruz” dedi.

Müşterilerin önerilerini dinleyerek onlarla internetin geleceği hakkında sohbet eden TTNET Genel Müdürü Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bugün 81 ilimizde erişim altyapısı ve kullandıkları paketleri uygun olan mevcut müşterilerimizi kotasında ve faturasında herhangi bir değişiklik olmadan, otomatik olarak fiber hızında internet kullanımına geçiriyoruz. Temel hedefimiz, fiber interneti Türkiye’nin her köşesinde yaygınlaştırmak ve tüketicilerimize daha hızlı internet altyapısı üzerinden iletişim ve eğlence seçenekleri sunabilmek. Türkiye’yi geleceğe biz taşıyacağız.” (haberindeks)
Editör: TE Bilisim