#SuruçtaKatliamVar etiketi TT listesinde. Sanat, siyaset ve medya dünyasının ünlü isimleri ise bu hashtag'le saldırıyı kınayan mesajlar atıyor.


İşte o mesajlardan bazıları şöyle:

İlker Başbuğ:
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yapılan terör eylemini lanetliyorum. Milletimizin başı sağolsun.
Uğur Dündar: Suruç'taki katliamın verdiği acı mesaj çok net. O nedenle yapan da çok net! Ama en acısı, nerede bunları önlemesi gereken devlet?
Can Dündar: Kobani'ye yardıma koşan çocuklara kıyan, hangi din için savaşıyorsa, ben o dinden değilim. Katledilenlerin kavmindenim.
Mustafa Balbay: Sınır ilçemiz Suruç'taki patlama terörün sınır tanımazlığını gösterdi. Başımız sağ olsun. Baştakiler gerçeği görsün.


Ebru Gündeş: Suruç'ta yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. #SuructaKatliamVar
Onur Akay: Ölen gencecik evlatlara bu senden bu benden demek insanlık dışı. #Suruç katliamını kınıyoruz. #SuructaKatliamVar
Melike Demirağ: Ah #Suruç. Ah bu insani değerlerini yitirmiş, kimbilir ne çıkarlar için insanlara kıyan zihniyet!
Atilla Taş: Bir fotonun anlattığı! Türkiye'de gerçekleri haykırmak yerine suçları örten gazeteler, bu ayıbı asla örtemeyecekler! Değer mi o gençlerin saçlarının bir tek teline bile, politika, siyaset, menfaat, iktidar, koltuk, servet ve rant?


Cem Yılmaz
İnsan olan yapmaz diye bildiğimiz her şey, bizi yalancı çıkarıyor. Yazık oldu.Teröre lanet olsun.
Arda Turan
Başımız sağolsun. Bu acı artık son olsun. Terörü lanetliyoruz!
Işın Karaca
Can'ların yanmadığı, ocakların sönmediği günlere.. 
Çok üzgünüm... Çok..

Gülben Ergen
Acının,ölümün,katliamın dili,dini,rengi,mezhebi sorgulanmaz... Yine keder! Yine acı...
Sermiyan Midyat 
Ölülerini yarıştıranlar!
Ölümlerle oyun kuranlar!
Kimin kimi öldürdüğüne göre üzülüp sevinenler!
Allah belanızı versin
İdo Tatlıses
'İnsan öldü' diyorum. ' Ne işleri vardı orada' diyorlar. 'İnsan öldü' diyorum ' ama Kürt'tü' diyorlar. Ulan insan öldü... İnsan! Bu katliamın emrini verenler şunu bilmeli... Onca genç öldü ama geride kalan milyonlar arzu ettiğiniz savaşa geçit vermeyecek...! Orada bulunan memleketlilerim acil kan lazım
Cenk Eren
Yazık günah gencecik çocuklara kıydılar yapanların arkasında olanların Allah bin türlü belasını versin

Melike Demirağ
Ey bu toprağın çocukları, artık savaş ve nefret diliyle sizi birbirinize düşüren her görüşten şoven zihniyete dur deyin. Ölmeyin, öldürmeyin

AHMET MÜMTAZ TAYLAN
Suruç, Evlat etiyle beslenmek! Ne alçakça bir çaresizlik. Yer ile yeksan olasınız!

ATİLLA TAŞ
Suruç'ta patlama olmuş. Bu gençlerin bazıları artık hayatta değil.Allah kahretsin kandan beslenenleri,yazıklar olsun!
ALİŞAN
Bayramın hemen sonrası bu adi saldırıyı kim yaptıysa Allah belasını versin..Hepimizin başı sağolsun, yaralılara da acil şifalar diliyorum.
MURAT EVGİN 
Akılla, fikirle,düşünceyle işi olan gençleri bombalarla, patlamalarla yok ediyorlar. Suruç'ta olanlar çok acı. Allah rahmet eylesin.
METİN AROLAT
Şanlıurfa Suruç' daki patlamada onlarca ölü ve çok sayıda yaralı..Her gruptan acil kan ihtiyacı varmış..Orada olanların destek vermesi gerekiyor.
MURAT BOZ
Suruç'da yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Terörün dili dini ırkı yok. Lanet olsun size.
NİHAT DOĞAN
Şanlıurfa Suruç'da ki katliamda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet kederli ailelerine sabır dilerim. 

MUSTAFA SANDAL 

Suruç'ta yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Umarım bir daha böylesine acı haberler almayız
EBRU GÜNDEŞ
Suruç'ta yaşamını yitiren kardeşlerimize Allah'tan rahmet,Yaralılara acil şifalar diliyorum.Orada olan vatandaşlarımızın acil kan vermesi gerekiyor.
Editör: TE Bilisim