Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, internet yasasını onayladığını Twitter üzerinden kendi hesabından duyurdu. Gül'ün yasayı onayladığını açıklamasından sonra Twitter hesabındaki kullanıcı sayısı 4 milyon 390 binden 4 milyon 381 bine düştü. Cumhurbaşkanı Gül kısa sürede yaklaşık 10 bin kullanıcı kaybetti. Gül'ün kullanıcı sayısının hızla azaldığı gözlemlenirken ünlü isimlerden ise tepki gecikmedi


İşte ünlü isimlerin o tweetleri: 
İrfan Değirmenci: Cumhurbaşkanı, değiştirileceğine inandığı maddeler dahil internet yasasının tümünü onayladı. 4 saat içinde bakalım hangi sayfalar kapanır!
Bedri Baykam: Cumhurbaşkanı'nın İnternet yasasını onaylaması Türkiye adına hayal kırıklığı değil, bekliyorduk. Ama kendi kendisi adına büyük hayal kırıklığı.
Barbaros Şansal: Ayol, Cumhurbaşkanı değil bildiğin noter
Atilla Taş: Kim ne derse desin Sn. Abdullah Gül çok Vefalı biri, baksana C. Başkanı olduğu halde Başbakan yardımcılığı görevine devam ediyor.
Onur Akay: Halkın değil iktidarın Cumhurbaşkanı olmak. #unfollowAbdullahGul
Ceyhun Yılmaz: Sayın Cumhurbaşkanı'nın imzalayacağı yoksa bile @metehan_demir yüzünden imzalamıştır. Cnn-Türk'te "imzalayacak"dedi. ( 5 iş günü tekrar etti)
Mahir Zeynalov: Abdullah Gül'ün artık özgürlükler hakkında konuşma hakkı yoktur. Tarihe sansürcü Cumhurbaşkanı olarak geçti.
Emre Uslu: Abdullah Gül sansür yasasını nayladıktan sonra her 30 dk da 10 bin follower kaybediyor: Kayıpları 40 bin'e dayandı. #unfollowAbdullahGul
Suna Akyıldız: Cumhurbaşkanı azalan takipçileri yerine yeni takipçiler satın alırmış.
Editör: TE Bilisim