Ünlü sinema oyuncusu Harika Avcı'nın bir süredir kaldığı Bostancı'daki otel odasında silahla yaralandığı öğrenildi. Avcı'nın intihara teşebbüs ettiği ileri sürülüyor.

SİLAH SESİ DUYULDU
 
Edinilen bilgiye göre sanatçının kaldığı odadan sabah saatlerinde silah sesi duyuldu. Bunun üzerine odaya giren otel görevlileri Harika Avcı'yı kanlar içinde buldu. Avcı, olay yerine gelen ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştıma Hastanesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Sanatçının hayati tehlikesinin bulunmadığı, göğüs ve kolundan yaralandığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili olarak başlattığı soruşturma sürürken silahın kime ait olduğu ve olayın oluş şekliyle ilgili olarak açıklama yapılmadı.
 
Avcı'nın intihara teşebbüs ettiği haberinin ardından basın mensupları da bilgi almak için hastaneye akın etti. Ancak özel güvenlik görevlileri, basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için yoğun çaba sarf etti. Güvenlik güçleriyle basın mensupları arasında uzun süre tartışma yaşandı. 
 
Harika Avcı, bir süredir alkol problemiyle uğraşıyordu.
HARİKA AVCI Kimdir?

2 Şubat 1960 doğumlu olan Harika Avcı, bir tütün fabrikasında çalışırken, İzmir'in ünlü reklam şirketinin sahibi Ahmet Gül ile tanışmasıyla bambaşka bir hayatın içinde bulur kendini. Harika Avcı, filmleri ve sesi kadar özel hayatıyla da gündeme gelmiştir. Şöhret olduktan sonraki ilk sevgilisi ise Türk Sanat Müziği'nin ünlü sesi Ahmet Özhan olmuştur. Harika Avcı bir dönem 1980'li yılların Türk Sineması'na seksi yıldızı olarak damga vurmuş ve bir çok film çevirmiştir. İşte, bu filmlerde bazıları: Ölümün El Yazısı, Gizli Aşk, Gönül Garip Bir Kuştur, Öyle Bir Kadın ki, Sevgiler Düşlerde Kaldı, Alışırım, Kalbimdeki Düşman, Temas, Yasemin, Sıcak Yatak, Sevgi Çıkmazı, Acı Dünya, Ateş Dağlı, Vahşi Aşk, İyi Aile Çocuğu.
Editör: TE Bilisim