ÇANAKKALE ZAFERİ'Nİ KURTULUŞ SAVAŞI'YLA KARIŞTIRDI

Ergen'in paylaştığı fotoğraf, Balkan Savaşları sonrası Anadolu'ya büyük göç sırasında çekilmiş. Fotoğraf, Balkan Savaşı'nı kaybedince Balkanlar'ı terk edişimizin dramatik bir fotoğrafı. Gülben Ergen, Çanakkale Zaferi'ni Kurtuluş Savaşı içinde bir zafer sanıp, fotoğrafı cephe gerisinde kadınların katkısını vurguluyor.

GOOGLE BİLE YANLIŞ ENDEKSLEMİŞ!



Google'de Kurtuluş Savaşı aramasında ilk çıkan fotoğraflardan olan meşhur kare, aslında Balkan Savaşı sonrası yaşanan göç sahnesine ait.

Gülben Ergen'in Kurtuluş Savaşı'ndan fotoğraf seçimi sosyal medya da eleştiri konusu oldu.



İşte ünlü isimlerin 100. Yıl Coşkusu

Gülben Ergen: Çanakkale Zaferi, dünyanın en güçlü lideri Cumhuriyet'in kurucusu M. Kemal Atatürk'ün ve kahraman askerlerinin dünyaya karşı kazandığı çok ama çok büyük bir zaferdir. #18martçanakkalezaferi
Ebru Gündeş: Çanakkale Zaferi'nin 100.yılını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve cesur Türk askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
Sabahat Akkiraz: 100. Yılında Çanakkale Meydan Muharebesi şehitleri,Mustafa Kemal ve arkada kalan şehit ailelerinin önünde eğiliyorum.
Atilla Taş: Çanakkale zaferinin 100. Yılında Atatürk'ü, silah arkadaşlarını,tüm gazi ve şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.
Zafer Algöz: "Dur Yolcu, bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı yerdir. Eğilde kulak ver. " Çanakkale şehitlerimize rahmet olsun...
Onur Akay: 100 asır geçse de unutulmayacak! Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimize saygı ve rahmetle. ‪#‎18Mart1915
Mesut Yar: Dünya tarihinde 2 büyük denizden kara harbi yaşandı. İkisi de Çanakkale'de gerçekleşti. 4000 yıl ve 100 yıl önce. İkisi de destanla bitti!
Melek Baykal: 100 yıl geçer ÇANAKKALE  geçilmez

Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıl dönümü coşkuyla kutlanırken Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz unutulmadı. 

Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Kutlama törenleri esnasında aziz şehitlerimiz ve kahraman Türk Ordusunun kumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk unutulmadı.
Editör: TE Bilisim