Türkiye seçimlere kilitlendi. Ünlü isimler de oy kullanmak için sandık başına gitti.
Kanuni Sultan Süleyman rolüyle izleyicilerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Halit Ergenç, oy vermek için geldiği okulda yaşlı bir vatandaşa yardım ederek bir kez daha takdir topladı. Ünlü oyuncu Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, oyunu Etiler Anadolu Otelcilik ve Meslek Lisesi'nde kullandı.

Hayırlısı olur İnşallah
Oy kullanmaya gelirken kapıda gördüğü yürüme güçlüğü çeken yaşlı bir adamın koluna girerek yardım eden ünlü oyuncu Halit Ergenç, takdir topladı.

Muhteşem Yüzyıl'un Sultan Süleyman'ı Halit Ergenç "Umarım hepimiz için iyi olur" dedi.
Yaşlı adamı oy kullanacağı sınıfa kadar götüren Halit Ergenç, "Hayırlısı olsun inşallah. Herkesi için hayırlı olsun. Sonuçta herkes gidecek ve fikrini belirtecek, umarım hepimiz için iyi olur" dedi. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'e vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Şahnaz Çakıralp, Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray ile aynı okulda karşılaşınca
birlikte fotoğraf çektirip instagramda paylaştı. Şoray, seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Tarkan'da oyunu kullandı
Pop müzik sanatçısı Tarkan sabah erken saatlerde oyunu kullandı. Türkiye'den daha çok yurt dışında yaşayan ünlü popçu vazifesini yerine getirdi.

Megastar Tarkan oy kullandığı okulda ilgi odağı oldu. Sanatçı objektiflere gülümseyerek seçimlerin ülkemiz adına hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

Onur Akay Ortaköy'de kullandı
Türk sanat müziğinin başarılı sanatçısı Onur Akay Ortaköy Özel Tarkmanças Ermeni Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Akay, okulda Atatürk büstünün önünde görüntülendi.

Cem Yılmaz: Yeni muhtara güveniyorum!
Cem Yılmaz sandık görevlilerini gülmekten kırdı geçirdi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz oyunu Etiler’de kullandı. Seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunan Yılmaz, espriyle “Yeni muhtara güveniyorum” dedi. Komedyen Cem Yılmaz, yerel seçimler kapsamında oyunu kullanmak üzere Etiler’deki Lütfü Banat İlkokulu’na geldi.  Sabah erken saatte okula gelen Yılmaz içerideki görevlilerin hazırlıklarını tamamlaması için bir süre kapıda bekledi. Ardından 1288 Nolu sandığın başına geçen Cem Yılmaz sırayla oyunu kullanarak zarfları tek tek oy sandıklarına attı. Sandıkta ilk oyu kullanan isim olarak kayda geçen Yılmaz, daha sonra seçimlerin hayırlı geçmesi için temennide bulundu. 

Ahu Yağtu Cem Yılmaz'ın oy kullandığı T.C. Lütfü Banat İlköğretim Okulu'nda oyunu kullandı.
Cem Yılmaz'dan sonra ayrıldığı eşi Ahu Yağtu'da Lütfü Banat İlköğretim Okulu'na gelerek oyunu kullandı. Yağtu oyunu atarken fotoğrafları çekilince "Gazetecileri buraya siz mi çağırıyor sunuz?" dedi. Levent'te oy kullanan bir diğer ünlü de Cüneyt Arkın oldu. 
Cüneyt Arkın "İnşallah güzel bir Türkiye'de yaşarız." dedi.

400 tane sinema filminde başrol oynayarak bir rekora imza atan efsane sanatçı Cüneyt Arkın, eşi Betül hanım ve oğlu Kaan Arkın ile birlikte oyunu 1. Levent'te T.C. Lütfü Banat İlköğretim Okulu'nda kullandı. Betül Arkın oyunu farkı bir katta kullanırken Cüneyt Arkın 1286 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Betül hanımın olduğu bölümde kuyruk yokken Cüneyt Arkın'ın isminin olduğu salonda uzun kuyruklar vardı. Sanatçının oğlu Kaan Arkın babasının yerine sıraya girerek bekledi ve Cüneyt Arkın sırası gelince oyunu kullandı. Oyunu attıktan sonra efsane sanatçı, "Hayırlı olsun memlekete. Barış, huzur, refah, mutluluk getirsin.İnşallah güzel bir Türkiye'de yaşarız" dedi.

Cüneyt Arkın oyunu eşi Betül hanım ve oğlu Kaan Arkın ile birlikte 1. Levent'te T.C Lütfü Banat İlköğretim Okulu'nda ayrı sandıklarda kullandı.

Yılmaz Erdoğan Levent'te oyunu kullandı.
Bir ülkede en önemli şey özgür seçimlerin yapılabiliyor olmasıdır!
Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan öğle saatlerinde oyunu İstanbul 1.Levenet'te bulunan T.C. Lütfü Banat İlköğretim Okulu'nda kullandı. Diğer vatandaşlar gibi sırasını bekleyip 1291 numaralı sandıkta 2014 Yerel Seçimler için oyunu kullanan sanatçı çıkışta "Seçimler Türkiye adına herkese hayırlı uğurlu olsun. Bir ülkede en önemli şey özgür seçimlerin yapılabiliyor olmasıdır. En azından elimizde bu var. Bu oldukça güvndeyiz. Demokrasi adına çok önemli. Hayırlı uğurlu olsun seçimler ülkemize" dedi
Kanlıca'da Sedat Simavi İlköğretim Okulu'nda oyunu kullanan Minik Serçe zarfı sandığa attıktan sonra "Türkiye için hayırlısı olsun" dedi.

Kolit rahatsızlığı nedeniyle kalın bağırsağından 5 cm. alınan Sezen Aksu, ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi. Arabaya binerken zorlandığı görülen sanatçıya korumları eşlik etti.

İşçi Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Levent Kırca oy kullanmaya geldiği okulda oldukça neşeliydi. Sanatçı oy kullanırken ilgi odağı oldu.

Editör: TE Bilisim