İşte o tweetler:


CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu:
#yuksAK seçim kurulu'na Yalova seçimlerinin iptali için 2 gün önce RTE talimatını vermişti karar bu gün yerine getirildi...

Yalova Milletvekili Muharrem İnce: Yalova'da kaybedenler, Ankara'da YSK önüne çadır kurarak seçimi iptal ettirdiler. Yalova halkı bu baskılara boyun eğmeyecektir.

Haber sunucusu Fatih Portakal: YSK, Yalova seçimini iptal etti. Yeniden yapılacak. Anlamadığım hep AKP'nin itirazları kabul görüyor. İlginç!

Milletvekili ve Sanatçı Sabahat Akkiraz:
Yalova seçimini iptal ettin.Demekki döner dönmez çalışmaya başlıyoruz.Daha çok kapı çalacak, herkese dokunacağız. Bu sefer farklı kazanacağız.

Milletvekili Umut Oran: Yalova'da bir değil 35 kez seçim tekrarlansa, her sandığın başında bir AKP bakanı da dursa Yalova teslim olmayacak, iradesine sahip çıkacak.

Milletvekili Lütfü Türkkan:
YSK'nın son kararı: AKP'nin seçim kaybettiği her yerde seçimler tekrarlanacak.

Televizyoncu ve Avukat Armağan Çağlayan:
Anayasa Mahkemesi kararlarını bir kesim, YSK kararlarını diğer kesin beğenmiyor. Hukuku bile ikiye böldünüz. Büyük başarı!

TSM Sanatçısı Onur Akay:
Yalova'da CHP'ye oy atmayan AKP karşıtları CHP'ye oy atacak ve farkla kaybedecekler. Ama bunlar sevap günah sayımına bile hile karıştırır!

Gazeteci Can Ataklı: Başbakanın sözlerini çift vuruşta "tahmin mi talimat mı?" diye değerlendirmiştik. Yalova'da seçim iptal. tahmin değil talimatmış.

Gazeteci Funda Erkoç:
Ya sevgili YSK elin değmişken bütün belediye başkanlık seçimlerini iptal etseydin ne makbule geçerdi .

Televizyoncu Enver Aysever: Yalova seçimi iptal! Neden kimse şaşırmadı? Soru mu bu! İleri demokrasi!

Gazeteci ve Yazar Mehmet Altan:
YSK CHP’nin kazandığı Yalova seçimlerini iptal etmiş...Ya AKP seçimlere tek başına girsin, ya da tüm belediyeler AKP'ye bağlansın! Yormayın. 
Editör: TE Bilisim