AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerinin ardından sosyal medyada ‘T A M A M' fırtınası esti. ‘T A M A M' paylaşımları twitter’da dünya listesine girerken Yıldız Tilbe’nin, sözlerinde “1-2-3-4 tamam, daha da katlanamam” kelimeleri geçen Kandıramazsın Beni isimli şarkısı da en çok paylaşılanlar listesine girdi.

Paylaşımların ardından muhalefetin de ilgisini çeken şarkı için partiler harekete geçti. Ancak edinilen bilgiye göre CHP şarkının kullanım hakkı için prodüksiyon şirketi ile anlaşmaya vardı. Söz müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan şarkı önümüzdeki günlerde CHP’nin seçim şarkısı olarak meydanlardan çalınacak.

O İDDİAYI YALANLADI
Paylaşımların ardından CHP'nin Yıldız Tilbe'nin şarkısını 24 Haziran seçimlerinde kullanmak için prodüksiyon şirketi ile anlaştığı iddia edilmişti.

Yıldız Tilbe'den ise bu iddialarla ilgili twitter'dan açıklama geldi. İşte Tilbe'nin o açıklaması:

" Şarkılarımın yalnızca beni temsil etme hakkı vardır. Şarkılarım hiçbir siyasetin temsilcisi değildir. Ben siyasetin hiçbir tarafında yokum, olmadım, şarkılarımda olmadı olmayacak. Memleketim için herşeyin hayırlısını dilerim her zaman hepsi bu"

Editör: TE Bilisim