Can Bonomo ile için dünyaca ünlü, Kanada merkezli sanat topluluğu Cirque du Soleil sanatçılarını bir araya getirerek büyük bir sürprize imza atan “46 – Circus Edition”; okuyucularını Mehmet Turgut’un objektifinden benzersiz bir sirke götürüyor. Bu benzersiz sirkin perdelerini ise, “46- Circus Edition” için kamera karşısına geçen Ahmet Mümtaz Taylan, Cemre Kemer, Hasan Küçükçetin, İpek Bilgin, İlhan Erşahin, Mehmet Erdem, Merve Boluğur, Sarp Akkaya ve Kerem Eser açıyor.
46, yeni sayısında okuyucularına yeni bir de bölüm sunuyor; her biri sanatının karanlığıyla yaşayan isimler bundan böyle 46’nın “Karanlık Uğraşlar” bölümüne konuk olacaklar. “Karanlık Uğraşlar” bölümünün ilk konuğu ise Hakan Günday. “46- Circus Edition”ın yabancı konukları arasında ise; Bombay Bicycle Club, LMFAO ve Space bulunuyor.

Merve Boluğur

Bu büyük buluşmalar ve çok daha fazlası “46 – Circus Edition”da okuyucuları bekliyor. Okuyucuyu zihninde yakalayan 46, yeni sayısı “Circus Edition” ile yine çok konuşulacak, seyredilecek ve çok okunacak.

İpek Bilgin

İlhan Erşahin


Can Bonomo -  Fotoğraflar: Mehmet Turgut


Editör: TE Bilisim