DÜNYACA ÜNLÜ RAP’Cİ ‘50 CENT’İN SEVGİLİSİ DAPHNE JOY GÜNAY’DA AÇIKLADI:

“HASAN YILDIRIM’I ÇOK BEĞENDİM”


Daphne Joy Hasan Yıldırım'a övgüler yağdırdı

Eğlence sektöründe Türkiye’nin bir numaralı markası Günay Restaurant’ta önceki gece Kibariye fırtınası esti. Eğlence ve lezzet sektörüne ardı ardına yaptığı yatırımlarla dikkat çeken BVS Group’a ait Günay sahnesinde Kibariye’den önce sahnede sevilen türkücü Hasan Yıldırım vardı.

Geceye İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Şadan Kalkavan ve Mustafa Kefeli konuk olarak katılırken, Amerikalı dünya starı rap’ci ‘50 Cent’in melez sevgilisi Amerikalı model Daphne Joy da Türk menajeri Ümit Akbulut ile Günay’da program izlemeye gelmişti. Bir reklam çekimi için İstanbul’da bulunan Daphne Joy, Günay’ın fuayesinde gazetecilerin sorusu üzerine Türk şarkıcıları hiç tanımadığını belirterek, “Ancak Türk kültürü ve müziği ilgimi çekiyor. Bu akşam dinlediğim Hasan Yıldırım’ı çok beğendim” dedi.


Söylediği türkülerle olduğu kadar arabesk ve fantezi eserlerle de beğeni kazanan Hasan Yıldırım, Günay’ın konuklarını türkülerle Anadolu’da bölge bölge, il il gezdirdi.

3 MAYMUNU OYNARSAN HASTA OLMAZSIN!


Şarkı aralarında dinleyenleriyle sohbette eden Hasan Yıldırım
Geçen sene kaybettiğimiz sevilen sanatçı Adnan Şenses’i andı. Ve adeta onunla bütünleşen ‘Neden Saçların Beyazlanmış Arkadaş’ isimli şarkıyı söyledi.

Hasan Yıldırım’ın ardından BVS Group’a ait Günay sahnesine çıkma sırası Kibariye’deydi. Kibariye önce kuliste gazetecilerle buluştu. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kibariye yeni albümünün satışlarından çok memnun olduğunu belirterek şunları söyledi; “Önemli olan para değil çocuklar inanın bana. Parayı nasılsa bulursun, her zaman kazanırsın. Mühim olan sağlık. Allah neşemi almasın, ben hiçbir şeyi takmam. 3 maymunu oynarsan hasta olmazsın.”

Sevilen şarkıcı, muhabirlerin, “Kendinizi güzel buluyor musunuz?” sorusuna da şöyle cevap verdi:

“Allah beni güzel yaratmış be! Güzel gacıyım tabii. Botoksuz, kontörsüz (kontürsüz) güzel kadınım. Biraz kilo verdim, daha iyi oldum.Ama önemli olan başkasının sizi beğenmesi. Ben hiç büyüklenmem. Hala çırağım biliyor musun? 50 yaşındayım, ama oldum diyemem. 100 yaşına da gelsem çırağım. Aman, ne olacak be hepimiz misafiriz bu dünyada; bak bu üstümdeki elbise de misafir. Her şey misafir.”

EKMEĞİNİZİ YİYORUM, HELAL EDİN!

Basın toplantısının andından, ‘Tanrım Beni Baştan Yarat’ isimli arabesk eserle sahneye çıkan Kibariye şarkı sonrası konuklardan gelen yoğun alkışlara şu sözlerle yanıt verdi; “Beste yapamam ama şarkının hakkından iyi gelirim. Nasıl beğendiniz mi? Alkışlayan elleriniz dert görmesin. Günay’da iki hafta önce çıkmıştım. Siz istediniz yine çıkardılar. Ekmeğinizi yiyorum, helal edin. Sayenizde para kazanıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu gece 3 saat sahnedeyim; var mısınız?”


Günay sahnesinde hem sanat müziği eserleri hem de arabesk ve fantezi şarkılar okuyan Kibariye, “Yakın arkadaşımdı” dediği Bergen’i ve Esengül’ü ayrı ayrı andı ve onlarla ünlenmiş şarkıları da söyledi. Kibariye programında ayrıca Orhan Gencebay, Şebnem Ferah, Sezen Aksu, Fettan Can ve Rafet El Roman’dan da besteler seslendirdi. OLCAY ÜNAL SERT
Editör: TE Bilisim